THE WİTCHER 3 GÖREV

Görevle alakası olmadığı sürece neredeyse hiçbir şey yapmıyorum en son oyunun hikayesi bitince bir şeyler kalsın da en azından oynayabileyim diye.
sen merak etme oyun bitince dlc ler ve onlarca öylesine dolaşırken başına gelenler var bide kontratlar
hikayede sadece ana göreve odaklanırsan seviyende düşük kalır ve oyunda düşmanlara karşı güçsüz kalırsın ama yinede tercih senin

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen merak etme oyun bitince dlc ler ve onlarca öylesine dolaşırken başına gelenler var bide kontratlar
hikayede sadece ana göreve odaklanırsan seviyende düşük kalır ve oyunda düşmanlara karşı güçsüz kalırsın ama yinede tercih senin

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etrafta bulduğum her şeyi topluyorum bitki falan mesela görev yaparken yaratık öldürdüm hemen yağmalıyorum parayı da böyle kazanıyorum sonra parayla zırh alıyorum ve biraz zorlanmak hoşuma gider.

Hocam sana bir tavsiye sakın oyunun sonunda Ciri'yi arkaplanda bırakma sonra çok üzülürsün :(

ormanın kadınları var onla görevler birleşiyor ama o kadınları öldürme sonra ağaç var onu da kesme kötü sona gidersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri