o zaman bilmiyorum, ben pahalıdır diye düşünmüştüm rdr 2 diyecektim de 12 tl olduğunu duyunca : D60 TL den 12 TL ye düşmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuzmus hikaye olarakmi devam ediyor bu
Evet alakalı oynaman lazım.1.oyunu da alıp onu da oynarsan iyi olur,grafikleri çok eski diye belirtmedim ama sıkılmazsın60 TL den 12 TL ye düşmüş
Ucuzmus hikaye olarakmi devam ediyor bu
Yanlış gormediysem paket halinde 17 tl ye veriyor 3 ünü deWitcher 1 in hikayesini youtubedan izleyebilirsin 2 oynanabilecek durumda ama onu da istersen izle ama witcher 3 ü alacaksan 15 TL ye dlc li al fazla değil 2 lira farka 2 dlc.
Açık dünya gibi bir şey mi yoksa görev mi yapıyoruzHocam Witcher 3'e alınır mı demezsin yılın en iyi oyunu Oscarı kazanmış bir oyun.
İlk oyunu oynamasan da olur. Hikayesini okusan yeter. İkinci oyundan başla. Açık dünya rol yapma oyunu görev alıyorsun görev yapıyorsun. Bol bol hikaye dinliyorsun.Yanlış gormediysem paket halinde 17 TL ye veriyor 3 ünü de
Açık dünya gibi bir şey mi yoksa görev mi yapıyoruz
The witcherin grafiklerini begenmedim ama 2 ve 3. Güzel gibi 2 sinide alacam
Alınır fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun. Ayriyeten ben Witcher 1 ve 2'yide aldım, mekanikleri çok kötü olduğu için ikisinide oynamadım. Bence boş yere alma diğerlerini, Witcher 3'ü al geç.Steamda indirime girmis alınır mı güzel oyunmu