Alınır hocamSteamda indirime girmis alınır mı güzel oyunmu
GAME OF THE YEAR EDİTİON ALICAKSIN İSTERSEN W2 W1 İ DE AL AYRI OLARAKHocam dlcli nasıl oluyor ben paket olarak aldım 17 TL ye the witcher, the witcher 2 ve 3 var içinde
Ek paketler de dahil olarak alıyorsun.Onu aldığımda ne işe yarıyor
Dediğim gibi dlcler ekleniyor oyunun ana hikayesi gibi 2 hikaye daha ekleniyor biri vampirlerle alakalı biri de kurt adam galiba çok eskiden oynamıştım bir de şarkılar vuruş animasyonu falan filan ben dlc aldığımı sanmıştım ama almamışım sonra bidaha game of the year edition aldımOnu aldığımda ne işe yarıyor
Bunu alirsam the witcher 2 almam gerekmiyormuEk paketler de dahil olarak alıyorsun.
Standart yerine Full paket yani.
Almışken GOTY olanı satın al.
Game of the Year EDITION
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year sürümü, temel oyunu ve bugüne kadar yayınlanan tüm ek içeriği bir araya getiriyor.
- 50 saatlik muazzam bir ek hikaye anlatımının yanı sıra keşfedilebilir dünyayı üçte bir oranında genişleten yeni özellikler ve yeni alanlar sunan Hearts of Stone ve Blood & Wine genişletmelerini içerir!
- Silahlar, zırhlar, yan görevler, oyun modları ve yeni GWENT kartları dahil olmak üzere şimdiye kadar piyasaya sürülen tüm ek içeriğe erişim sağlar!
- Tüm teknik ve görsel güncellemelerin yanı sıra Witcher Topluluğu üyelerinden gelen geri bildirimler temelinde tamamen yeniden tasarlanmış yeni bir kullanıcı arayüzü içerir.
Witcher 3 GOTY "Witcher 2" içermiyor.Bunu alirsam the witcher 2 almam gerekmiyormu
Bu paketi mi alayımWitcher 3 GOTY "Witcher 2" içermiyor.
Buna bakabilirsin.
![]()
The Witcher Trilogy on Steam
Includes 3 items: The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut, The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, The Witcher 3: Wild Hunt...store.steampowered.com
Ne kadar olarak görünüyor?Bu paketi mi alayım
17,40Ne kadar olarak görünüyor?
Oyunun normali yokmu hocam hepsini tek tek mi aliyozÖnce "The Witcher 3 GOTY Edition" al, sonrasında "The Witcher Trilogy" al, Trilogy'de kara geçersin.