The witcher küçükü hakla

Reaksiyon skoru
3
Beyler küçükü hakla görevinin son görevindeyim priscilla'ya küçükle olan konuşmamı anlatmam gerek ama oyunun beni yonlendirdiği yerde priscilla yok çevreyide arastirdim yok yardim edermisiniz

Beyler küçükü hakla görevinin son görevindeyim priscilla'ya küçükle olan konuşmamı anlatmam gerek ama oyunun beni yonlendirdiği yerde priscilla yok çevreyide arastirdim yok yardim edermisiniz
Yukarı katta 😁 merdivenleri bul odalardan birinde

Ekler

• 16750216117781709984423747508601.jpg
    16750216117781709984423747508601.jpg
    4 MB · Hit: 78
Küçükün arenasını buldun mu?

Görevi Novigrad'da gösteriyor. Sen yanlış görmediysem Skellige'desin.
Novigrada git. :D

Novigrada gitmen için hızlı seyahat tabelasına yönlendiriyor ordan git ve sonra bi ev var orda oyun gösterir zaten

Novigrada gitmen için hızlı seyahat tabelasına yönlendiriyor ordan git ve sonra bi ev var orda oyun gösterir zaten
Knk gidemiyorum dünya haritasinda skellige adaları yazıyor haritanin hiçbiyerinde yok. Yan gorevlerimi tamamlamam gerek ne yapmam lazim

Knk gidemiyorum dünya haritasinda skellige adaları yazıyor haritanin hiçbiyerinde yok. Yan gorevlerimi tamamlamam gerek ne yapmam lazim
Dünya haritası açılınca bi tuşa basıp diğer yerler gözüküyor sağ altta yazması lazım ona bas ve novigrada git.
Yan görevi yoktu diye hatırlıyorum bu görevin bi bak Yan görevlere bununla alakalı bir şey var mı diye .

Geri