Dragoon
80+
Hocam yorumlara neden uygulaması zor yazmışlar normal termal macundan farki nedir bu likit metalin aydınlatır mısınız
Termal macun değil çünkü. Elektriği iletiyor onun için az kullanılmalı ve yalıtkan bant ile işlemci çevresi bantlanmalı. Pek aktığı söylenemez ama aktığı da oluyor.Hocam yorumlara neden uygulaması zor yazmışlar normal termal macundan farki nedir bu likit metalin aydınlatır mısınız
Yapısı gereği uygulaması normal termal macuna göre zor , termal macun değil zaten. Bantlar ile akmaya karşı önlem alınmalı , akma gibi bir durumda tehlikeli olabilir.Hocam yorumlara neden uygulaması zor yazmışlar normal termal macundan farki nedir bu likit metalin aydınlatır mısınız
Termal macun değil çünkü. Elektriği iletiyor onun için az kullanılmalı ve yalıtkan bant ile işlemci çevresi bantlanmalı. Pek aktığı söylenemez ama aktığı da oluyor.
5 gramı kac defa kullanabilirizYapısı gereği uygulaması normal termal macuna göre zor , termal macun değil zaten. Bantlar ile akmaya karşı önlem alınmalı , akma gibi bir durumda tehlikeli olabilir.
yükte mi 68 ?5 gramı kac defa kullanabiliriz
Kryonaut sürülü şuanda termal macundan buna geçilir mi hocam 68 65 derece falanda geziyor suan islemcim
Evet hocam warzone oynuyorum sadece zaten 68 üstü nadir görmedim bunu uygulasam kac derece fark ederyükte mi 68 ?
Aldığınız değer çok çok çok mükemmel bir değer , hiç değiştirme işine falan girmeyin. Oynasa oynasa bir kaç derece oynar sizde , alabileceğiniz en iyi değeri alıyorsunuz macundan. Sıvı metal genel olarak laptop işlemcilerinde ve dizginlenmesi zor işlemcilerde kullanılır. O değerdeki işlemciye uygulamak fantezi olur sadece. Hangi macunu kullanıyorsunuz bu arada ?Evet hocam warzone oynuyorum sadece zaten 68 üstü nadir görmedim bunu uygulasam kac derece fark eder
1 gramı 1 sürüm olarak düşünebilirsiniz de sizin sıcaklıklar iyiymiş kaliteli bir macun kullanıyorsunuz bence gerek yok.5 gramı kac defa kullanabiliriz
Kryonaut sürülü şuanda termal macundan buna geçilir mi hocam 68 65 derece falanda geziyor suan islemcim
Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum hocamAldığınız değer çok çok çok mükemmel bir değer , hiç değiştirme işine falan girmeyin. Oynasa oynasa bir kaç derece oynar sizde , alabileceğiniz en iyi değeri alıyorsunuz macundan. Sıvı metal genel olarak laptop işlemcilerinde ve dizginlenmesi zor işlemcilerde kullanılır. O değerdeki işlemciye uygulamak fantezi olur sadece. Hangi macunu kullanıyorsunuz bu arada ?
Bilgi için teşekkürler1 gramı 1 sürüm olarak düşünebilirsiniz de sizin sıcaklıklar iyiymiş kaliteli bir macun kullanıyorsunuz bence gerek yok.
model kodunu biliyor musunuz hocam ? Ürünün bir sürü varyantı varThermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgi için teşekkürler
Bu hocammodel kodunu biliyor musunuz hocam ? Ürünün bir sürü varyantı var
Teşekkür ederim hocam