Yardım Thermal Grizzly Kryonaut pump-out yapar mı?

Leaden_Viever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Merhaba 1 yıldır HP Victus 15 kullanıyorum oyunlarda sıcaklık çok arttığı için fanlarını temizlemek istiyorum. Hazır içini açmışken termal macununu Thermal Grizzly kryounat ile değiştirmek istiyorum ancak pump out effect olmasından korkuyorum. Bu yüzden de sizlerden yardım almak istedim. Bu bahsettiğim sıcaklık 95-100 arası değişiyor.

Merhaba 1 yıldır HP Victus 15 kullanıyorum oyunlarda sıcaklık çok arttığı için fanlarını temizlemek istiyorum. Hazır içini açmışken termal macununu Thermal Grizzly kryounat ile değiştirmek istiyorum ancak pump out effect olmasından korkuyorum. Bu yüzden de sizlerden yardım almak istedim. Bu bahsettiğim sıcaklık 95-100 arası değişiyor.
Evet yapıyor. Bizzat yaşadım. Mx6 kullan

Evet yapıyor hydronaut laptop için daha uygun.
Bu arada mx6'da laptop için pump out yapıyor.

Thermal Grizzly kryounat extreme kullandım güzel macunda bir kaç derece var farklı markalar ile arasında pump out aşırı sürersen yapıyor

Evet yapıyor hydronaut laptop için daha uygun.
Bu arada mx6'da laptop için pump out yapıyor.
Tamam sağolun hocam kryounatı iade edip hydronaut aldım

Konuyu hortlatıyorum ama laptopunuz da derece düşmesi yaşandı mı, hydronaudan memnun kaldınız mı ve pump out yaptı mı?
Hocam laptopta derece düşmesi oldu ancak fanlar bayaa tozluydu onları temizledim ondan dolayı da düşmüş olabilir açıkcası memnunum termal macundan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri