K kotorelli 80+ Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim kotorelli 11 Eylül 2021 #14 celcen yazmış: Mastergel Maker Nano. Kryonaut kullandım, önermiyorum. Mastergel Maker Nano daha viskoz. Devamı için tıklayın... Peki hocam maker nanoyu uyguladıktan sonra kaç ay dayandı? Aktif olarak oyun oynuyor musunuz?
celcen yazmış: Mastergel Maker Nano. Kryonaut kullandım, önermiyorum. Mastergel Maker Nano daha viskoz. Devamı için tıklayın... Peki hocam maker nanoyu uyguladıktan sonra kaç ay dayandı? Aktif olarak oyun oynuyor musunuz?
C celcen 80+ Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Mehmet Korkut 19 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 kotorelli yazmış: Peki hocam maker nanoyu uyguladıktan sonra kaç ay dayandı? Aktif olarak oyun oynuyor musunuz? Devamı için tıklayın... Nano kullanmadım hocam. Teknik veri olarak daha viskoz sadece o yüzden öyle dedim.
kotorelli yazmış: Peki hocam maker nanoyu uyguladıktan sonra kaç ay dayandı? Aktif olarak oyun oynuyor musunuz? Devamı için tıklayın... Nano kullanmadım hocam. Teknik veri olarak daha viskoz sadece o yüzden öyle dedim.