🔥İndirim Thermalgrizzly Kryonaut 12.5W Termal Macun 330 TL ! (1 GR)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,168
Kalite.🫡

Link👉 https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-Bilgisayar-Konsollardaki-İşlemcileri/dp/B011F7W3LU?ref=dlx_deals_dg_dcl_B011F7W3LU_dt_sl14_1a_pi&pf_rd_r=SNFKYBJHD3GP5D213N6X&pf_rd_p=baad1185-ca8e-4cd2-87a3-365db77b751a&th=1

1758407926314.webp

Ayni fiyata hatta bazen daha ucuza 4 kati olan 4 gramlik mx4 ve mx6 alabiliyorken bu cok mantiksiz aralarinda bu fiyat farkini hakeden performans farki yok

Ayni fiyata hatta bazen daha ucuza 4 kati olan 4 gramlik mx4 ve mx6 alabiliyorken bu cok mantiksiz aralarinda bu fiyat farkini hakeden performans farki yok
Benim gibi 4 grama ihtiyacı olmayan kişiler için mantıklı.

Bilmeden yorum yapmayın; https://www.igorslab.de/en/thermal-paste-comparison/?ids[]=42&ids[]=9

Ne yaptığınızı biliyorsanız 1 gramlık bir termal macunu 2-3 kere kullanabilirsiniz. Eşe dosta macun sürmeyecekseniz 4 gramlık bir macun almanız anlamı yok.

Ayrıca Cryofuze 7 bahsedilen iki macundan da iyidir ve aynı fiyat bandında satılıyor. Almayı düşünen var ise Cryofuze 7 i sürmesi işkence onu da belirteyim ancak mx i de kryonaut u da katlar.

Kryonaut Extreme olsaydı 5 tane almıştım. Noctua NT-H1 şuan çok uyguna internetten alınıyor ve internetteki çoğu testte premium segmentte.

1758440948813.webp

Kaynak: Youtube

ben de merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

noctua laptoplar için uygun mu? PTM yada Heilos gibi pedlerden daha iyi olur mu acaba?
Noctua NT-H1 laptoplar için de oldukça uygundur üstelik 3.5 gr şeklinde, yani tek kullanımlık değil.
Ama daha uzun süre kurumasın isteniyorsa PTM 7950 tercih edilebilir. Noctua nın macunun kıvamı mx-4 e yakın ama deneyimlerime göre söyleyebilirim ki kuruması biraz daha uzun sürüyor.

Daha da düşmesi lazım. 7-8 ay önce polar therm x10u çıkardılar performans olarak dipdibe kryonautla ama fiyat farkı uçurum. Hak etmiyor. Ben duronaut aldım yeni çıkmıştı onu da beğenmedim. Şu halnziye hy-p 15 top listten inmiyor, Türkiyeye gelirse ondan alıp deneyecem.

Zaman zaman ayni modelin 4g side 450 liralara falan dusuyor Uzun zamanda o daha manrikli bence hem 4 baslik yolluyorlar

Geri