Neler Yeni

Thermalight Phantom Spirit 120 SE montaj sıkıntısı

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
Merhabalar,

Bugün r5-5600 işlemcim için aldığım Thermalight Phantom Spirit 120 SE soğutucusu Asus B450M-DRAGON anakartıma montajlarken, vidaları oturturken bir şeyin eksik olduğunu gördüm. Aşağıdaki resimde görünen yerlerde sanırım bir parça olmalıymış ama benim hazır kasamda stok fanı söktüğümde karşımdaki manzara buydu.

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde boş olduğu için alttaki fotoğrafta görünen vidayla sabitlemem gereken ayakları yerleştiremiyorum.
Alıntıyı görüntüle

Anakartın kutusuna baktığımda hiçbir parça bulamadım. Bu durumu nasıl çözebilirim? Montajın veya o parçanın temininin bi yolu var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler.

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_0785.jpeg

Şimdi başka bir videodan ss aldım, bende işaretlediğim yuvalar bulunmuyor , nereden bulabilirim?

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
Soğutucunun kutusundan çıkar o bağlantı aparatı anakartta olmaz zaten

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
Soğutucunun kutusundan çıkar o bağlantı aparatı anakartta olmaz zaten
Soğutucunun içinden de çıkmadı, izlediğim videolarda da zaten orada olması gereken bir parça olarak gördüm soğutucunun kutu içeriğinde öyle bir şey mevcut değil maalesef.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
Soğutucunun içinden de çıkmadı, izlediğim videolarda da zaten orada olması gereken bir parça olarak gördüm soğutucunun kutu içeriğinde öyle bir şey mevcut değil maalesef.
İkinci el mi aldın soğutucuyu

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
Hocam soğutucu bende aldım a620 anakarta R5 7500f için naisl monte edicem anakarti yerinden mi sökücem

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
İkinci el mi aldın soğutucuyu
hayır sıfır soğutucu ve videolardan da kontrol ettiğim gibi soğutucunun içeriğinde böyle bir parça yok, zaten stok fanı söktüğümde orda olması gereken bir parça o.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
hayır sıfır soğutucu ve videolardan da kontrol ettiğim gibi soğutucunun içeriğinde böyle bir parça yok, zaten stok fanı söktüğümde orda olması gereken bir parça o.
Değil kardeşim her soğutucunun kendi bağlantı aparatı olur ya kutudan çıkmadı ya sen yanlış bakıyorsun kutudan çıkmadıysa firmaya yaz kutudan bağlantı aparatı çıkmadı diye

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
Değil kardeşim her soğutucunun kendi bağlantı aparatı olur ya kutudan çıkmadı ya sen yanlış bakıyorsun kutudan çıkmadıysa firmaya yaz kutudan bağlantı aparatı çıkmadı diye
Montaj aparatları bölümünü izler misiniz? kaç video izlediysem de ben öyle bir aparat göremedim.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
Montaj aparatları bölümünü izler misiniz? kaç video izlediysem de ben öyle bir aparat göremedim.

işte 5:58de gösterdiği braketlerden anakartına uygun olanı takacaksın o soğutucuyu da o brakete bağlayacaksın çıkmadı mı o braketler
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktın mı

Son düzenleme:

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
işte 5:58de gösterdiği braketlerden anakartına uygun olanı takacaksın o soğutucuyu da o brakete bağlayacaksın çıkmadı mı o braketler
Videoda da dediği gibi sadece intel anakartlarının arkasına yapıştırılması gereken braketler diyor ve montajı da amdye yaptığı için kullanmıyor, benim de amd olduğu için onlarla bir işim yok sanırsam sıkıntı farklı bi şeyde.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
Videoda da dediği gibi sadece intel anakartlarının arkasına yapıştırılması gereken braketler diyor ve montajı da amdye yaptığı için kullanmıyor, benim de amd olduğu için onlarla bir işim yok sanırsam sıkıntı farklı bi şeyde.
:D :D :D kardeşim intel braketi çıktığı gibi amd braketi de çıkıyor sorunu söylüyorum sen başka şeyler arıyorsun ne diyim ara o zaman bulursun belki

Son düzenleme:

sagnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Olcay
:D :D :D kardeşim intel braketi çıktığı gibi amd braketi de çıkıyor sorunu söylüyorum sen başka şeyler arıyorsun ne diyim ara o zaman bulursun belki
düzgün bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum sadece. videoyu izlerseniz başka videoları da stok fanı söktüğünde zaten orada olan parçaları soruyorum, bu nasıl soğutucunun kutusundan çıkabilir? Aşağıdaki videoda 1-1.15 arasını izleyin lütfen.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama böyle konuştuğunuz için sizin cevap vermenize gerek yok başka bilgili arkadaşlar varsa onlardan yardım istiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: agno
Top Bottom