Neler Yeni

Yardım Thermalright Aldım Yardım

Fatih Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih Ak
Arkadaslar Thermalright aldım masaustunde bile çok sesli ne yapmam lazım uçak kaldırıyor sanki

hocam aynı şeyi yaşadım bugün konuma bakabilirsin, Fan devri bende ful 1600 de çalışıyordu cpu fan kısmından söküp sytem fan kısmına takıp ordan kendim ayarladım.

Global2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı şeyi yaşadım bugün konuma bakabilirsin, Fan devri bende ful 1600 de çalışıyordu cpu fan kısmından söküp sytem fan kısmına takıp ordan kendim ayarladım.
fanın sesi su an nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

su an bostayım 1050 rpm de normal mi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Arkadaslar Thermalright aldım masaustunde bile çok sesli ne yapmam lazım uçak kaldırıyor sanki

cpu fan pinlerinden çıakrıp sys fan pinlerine boşuna takmayın bu sefer cpu fan hatası verir. biosa girip fan ayarını silent'a çekin en düşük rpmlerde sessiz sakin takılacaktır.

Global2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bir sey soracam assasins cread felan girdim fps sınırsız yaptım 100 120 lerde sıcaklık 69 70 de geziyor macun sursem daha da duser mi

cpu fan pinlerinden çıakrıp sys fan pinlerine boşuna takmayın bu sefer cpu fan hatası verir. biosa girip fan ayarını silent'a çekin en düşük rpmlerde takılacaktır.
knk bana gelen fan coklayıcı da problem var taktığım zaman çalısmıyor ama fanların birini cpu takıyorum digerini tam ustundekine takıyorum calısıyor sıkıntı olur mu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
knk bir sey soracam assasins cread felan girdim fps sınırsız yaptım 100 120 lerde sıcaklık 69 70 de geziyor macun sursem daha da duser mi

knk bana gelen fan coklayıcı da problem var taktığım zaman çalısmıyor ama fanların birini cpu takıyorum digerini tam ustundekine takıyorum calısıyor sıkıntı olur mu
macun sürsem derken , sürmedin mi zaten ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06