Reis indirim talebinde bulunuyorum duruma el atGG600 KODU İLE 999 TL YE GELİYOR
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
Reis indirim talebinde bulunuyorum duruma el atGG600 KODU İLE 999 TL YE GELİYOR
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
İşlemciye göre değişir ama hava soğutma yeterli olacaktır1 k daha koyup 2 k ya sıvı sogutma alsak daha makul olmazmı bilmediğimden soruyorum alicam kodu girmeye elim titredi
Reis indirim talebinde bulunuyorum duruma el at
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
1 k daha koyup 2 k ya sıvı sogutma alsak daha makul olmazmı bilmediğimden soruyorum alicam kodu girmeye elim titredi
Reis indirim talebinde bulunuyorum duruma el at
Evet takabilirsiniz.Ryzen 5 7500f e takabiliriz degil mi?
Msi pro A620 M-E anakart
Evet takarsın kardeşimRyzen 5 7500f e takabiliriz degil mi?
Msi pro A620 M-E anakart
arada 600 tl fark var sonuçta 1000 tl bütçe için id cooling 214 xt den bence daha kaliteli buSipariş verdim şimdi iptal talebi açtım. 4 ısı borusu var Phantom Spiritte yanlış hatırlamıyorsam 7ydi.
ak620 yetmiyorsa bu hiç olmazDeep cool ak620 i7 13700k da yerli olmuyor bunu alsam fark olur mu