Stok fanda yok eski sıvı soğutma var ama geçen patlatan birisi gördüm güvenemiyorum corsair markaGerek yok bence, yola garantiye, stok fanı tak o esnada.
csdede aynı olüm maçında 120 fpsYap düzelmezse konu açarsın ayriyeten valo kaynaklıda olabilir
Performans ayarlarını yap attığım videodaki olmazsa konu açarsın , düzelir bence performans ayarlarını yapıncacsdede aynı olüm maçında 120 fps
Görür bence çok test videosu yok ama olanlarda iyi gibi5600x stock fan kullanıyorum. Uzun zamandır bir kule tipi alasım var ama çok da bakınmıyorum. Sizce bu alınır mı ve işimi görür mü?
İşinizİ fazlasıyla görür tabi ki. Daha uyguna fan arıyorsan x123 de alabilirsin.5600x stock fan kullanıyorum. Uzun zamandır bir kule tipi alasım var ama çok da bakınmıyorum. Sizce bu alınır mı ve işimi görür mü?
Evet kötü değil zaten. Peerless Assain ve Phantom spirit 240ları bırak 280lerle yarışıyor hatta 280mm arctic liquid freezer ile kapışıyorlarEmin değilim yanlış biliyoda olabilirim5900x le sıcaklı değerleri iyi gibi o yüzden yazdım
i5 11400f e uyar mı? şu havalarda valoda 90dan aşşagı inmiyor derece belki bu etki eder ya.GG300 koduyla 899tlThermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci soğutucu, 2 adet 120mm PWM fan, 4 adet 6mm Isı Borusu, Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
Tak la nolacak sanki 30 gündeStok fanda yok eski sıvı soğutma var ama geçen patlatan birisi gördüm güvenemiyorum corsair marka
3. yılında elinde kalır o işlemci benden söylemesi7900X3D 'yi 95 derece amd stok soğutucusuyla kullanıyom 2 yıldır hala benchmark aynı değerlerde 900 tl soğutucuya para vermek nedir yav