StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,420
Bence bekle hocam. Değişim yaparlar.alsam mı ki phantom spirit var ama garantiye gidecek tek fanı bozuk
Bence bekle hocam. Değişim yaparlar.alsam mı ki phantom spirit var ama garantiye gidecek tek fanı bozuk
Al-sat da yapmak istemiyorum forumda ihtiyacı olan olur, alırlar. Boş yere stok tüketmek de istemiyorumİlk hayalim beyaz sistemdi onu yaptım şimdi zevkle 2ci sistemi yaptırcak illa xmjsjajd
bu civarlarda kasa sıcak havada bile çok soğuk ama oyunlarda nedense az fps alıyorum valdoa falan 150 200Sıcaklık değerleri iyi hep bu civarlardaysa gerek yok
Bu ürünü satan pazar yeri ne kadar çok olursa rekabet o kadar bizim için iyi olur. Neredeyse tek olunca yapacak pek bir şey yok.Geçen ay da 1599 tl den 600tl kod diye yuttuk aldık.
bak şimdi artan döviz kurunda 100 tl daha ucuz. yani bu aletin maliyeti en az bu kadar yada biraz daha ucuz zaten. önce bindir sonra indir çok seviyor herkes.
Alıntıyı görüntüle
yeni win 11 e geçtim sadece ekran kartını drıver krudum ama ılk geçtigimde 250 falandıSistemin performans ayarlarını yapmadıysanYapınca düzelir muhtemelen
Daha yollamadım kiBence bekle hocam. Değişim yaparlar.
Valla hocam al istiyorsan en kötü ikinci el satarsın Phantom'u gönderip aldıktan sonra.Daha yollamadım ki
O bu değil, Phantom spirit ile karıştırıyor olabilir misin?Değer çoğu 240 mm sıvı soğutmadan iyi
Gerek yok bence, yola garantiye, stok fanı tak o esnada.alsam mı ki phantom spirit var ama garantiye gidecek tek fanı bozuk