Thermalright Assassin X 120 R Digital Black Alınır mı ?

iyzico ve parolpara kampanyası ile 100tlye geliyor sizce bu model 5600 işlemci ile işimi görür mü ?

kasam: CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa

bence alınır çünkü hem fiyatı uygun hem de 4 dört bakır borusunu da aktif kullanabiliyorsa ve güzel bir iletim düzeyide yerindeyse 5600 rahat soğutur

Burst Assassin öneririm

iyzico ve parolpara kampanyası ile 100tlye geliyor sizce bu model 5600 işlemci ile işimi görür mü ?

kasam: CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa

12400f için beyaz versiyonunu aldım.Bence alınabilir dijital ekranı çok hoş ayrıca soğutma performansı gayet iyi

12400f için beyaz versiyonunu aldım.Bence alınabilir dijital ekranı çok hoş ayrıca soğutma performansı gayet iyi
önerir misin bende arada bir bakıyorum soğutuculara uygun bir fiyat yakalarsam aklımda bulunsun diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zam geldiğini görmedim.
şu an en ucuz akakçe de gözüküyor orda ki fıyat 1400 yazıyor gaming genin kendi sitesinde stoğu gözükmüyor

önerir misin bende arada bir bakıyorum soğutuculara uygun bir fiyat yakalarsam aklımda bulunsun diye
Öneririm.Occt testinde stok fanla 93 derece gören işlemcim 55 i geçmiyor

Öneririm.Occt testinde stok fanla 93 derece gören işlemcim 55 i geçmiyor
o kadar fark etti mi benim 3600 stok fanla 85 gördü en fazla cpu benchmark yaptığımda o kadar farkediyorsa belki bende düşünürüm yaz geliyor yanacak zaten her taraf 85 ler 92-93 rahat bulur yazda aklımda bir kalsın eyvallah bunu bilmem iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,863
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri