Çözüldü✓ Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm alınır mı

https://www.teknobiyotik.com/silver...r1w-pro.html?ref=akakce&v=1.17.5#!prettyPhoto bunu önerecektim de ekran kartın 325 mm ve maalef bu kasa 322mm destekliyor. Ve fiyatı aman aman değil
gayet güzel bir kasa gibi ama on tarafı pek hosuma gitmedi ve dediğini gibi ekran kartı mm fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz için çok bir seçeneğin yok , hava soğutma istersen bu olabilir

çok teşekkür ederim attiklariniz için peki sıvı soğutma için Verebileceğiniz marka varmı

gayet güzel bir kasa gibi ama on tarafı pek hosuma gitmedi ve dediğini gibi ekran kartı mm fazla

çok teşekkür ederim attiklariniz için peki sıvı soğutma için Verebileceğiniz marka varmı
şu an beyaz bir alternatifi yok malesef tek alınabilecek olan bu , thermalright iyi markadır alınabilir

şu an beyaz bir alternatifi yok malesef tek alınabilecek olan bu , thermalright iyi markadır alınabilir
anlıyorum çok teşekkür ederim değerlendirmeye çalışıcam ama aklımda kaldı tamamen bembeyaz bur sistemde durduğu zaman kötü bir görüntü olur mu?

anlıyorum merak etmeyin sadece tavsiye istedim fikriniz önemli tabikide

bilmiyorum fazla mı zararlı olur
Ya ne zararı olcak. Sadece 5600 için basit bir kule tipi soğutucu yeterli olcaktır.
Tabi param çok birde estetik bir görüntü istiyorum diyorsan. Yapıştır

Ya ne zararı olcak. Sadece 5600 için basit bir kule tipi soğutucu yeterli olcaktır.
Tabi param çok birde estetik bir görüntü istiyorum diyorsan. Yapıştır
3500 bütçem var işte çok kaliteli olmasa da güzel soğutma ve șık görünüşlü bir şey istiyorum bu yüzden sıvı soğutma düşünüyorum kule tipi de güzel ama kasa içinde nasıl durur bilmiyorum sırıtır gibi geliyo bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,815
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri