Neler Yeni

Thermalright Frozen Warframe 360

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Ketenoğlu
Merhaba. Ürünü satın alıp kullanan var mı varsa hakkında ülkemiz de her hangi bir inceleme bulamadım. önerir misiniz? sadece ekranından sebep almayı düşünüyorum yoksa enermax 360 lık soğutucu alıp geçeceğim.

ruaF1912

80+ Bronze
enermax liqmaxflo öneririm, 420 lik modelini aktif kullanıyorum 7800x3d sistemde, gayet sessiz ve radyatör kalınlığı ile liquid freezer ile aynı kalınlığa sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba. Ürünü satın alıp kullanan var mı varsa hakkında ülkemiz de her hangi bir inceleme bulamadım. önerir misiniz? sadece ekranından sebep almayı düşünüyorum yoksa enermax 360 lık soğutucu alıp geçeceğim.
enermax geçerlidir hocam üzmez

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Ketenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
enermax geçerlidir hocam üzmez
Ben ekran olduğu için thermalright almayı düşünüyordum sizce değmez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

enermax liqmaxflo öneririm, 420 lik modelini aktif kullanıyorum 7800x3d sistemde, gayet sessiz ve radyatör kalınlığı ile liquid freezer ile aynı kalınlığa sahip.
Kasanızın modeli nedir fp bakımından gayet iyi bir fiyata sahip enermax fakat benim kasama sığmıyor ancak ön tarafa takabiliyorum görüntüyü bozuyor

ruaF1912

80+ Bronze

Kasanızın modeli nedir fp bakımından gayet iyi bir fiyata sahip enermax fakat benim kasama sığmıyor ancak ön tarafa takabiliyorum görüntüyü bozuyor
Deepcool Morpheus

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam yanlış değilsem bilen arkadaşlar varsa düzeltir işlemci sıcaklığını değilde sıvı soğutmanın sıvısının sıcaklığını gösteriyor olabilir bu fiyattaki soğutmların birkaç tanesinde öyle bir özellik varmış şahsi fikrimde bence değmez ben enermax tercih ederdim tamamen kişisel zevklere kalmış öyle gözükmesini istiyorsanız onu alın sonrada içinizde ukde kalmasın

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Ketenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yanlış değilsem bilen arkadaşlar varsa düzeltir işlemci sıcaklığını değilde sıvı soğutmanın sıvısının sıcaklığını gösteriyor olabilir bu fiyattaki soğutmların birkaç tanesinde öyle bir özellik varmış şahsi fikrimde bence değmez ben enermax tercih ederdim tamamen kişisel zevklere kalmış öyle gözükmesini istiyorsanız onu alın sonrada içinizde ukde kalmasın
Ben işlemcinin sıcaklığını gösteriyor diyerek düşündüm en iyi gaming gen tr ye mesaj atmak. Teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Uzun
Ben işlemcinin sıcaklığını gösteriyor diyerek düşündüm en iyi gaming gen tr ye mesaj atmak. Teşekkür ederim.
bencede hocam doğru bilgi olmayabilir dediğim gibi bir yerlerde okumuş ve izlemiştim

hawkddf

80+
Aynı modelin 240 lık versiyonunu kullanıyorum gayet iyi. İşlemcinin ve gpu nun sıcaklığını görebiliyorsun lcd ekranda.

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Ketenoğlu
Aynı modelin 240 lık versiyonunu kullanıyorum gayet iyi. İşlemcinin ve gpu nun sıcaklığını görebiliyorsun lcd ekranda.
Bende 360 lık düşünüyorum sırf görüntü için almak istiyorum enermax alacaktım aradaki paraya değer mi diye bilgi topluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,157
Üyeler
167,933
Son üye
Tejorpei
Top Bottom