Neler Yeni

Çözüldü✓ Thermalright frozen warframe pro 360 sıcaklık 91 derece

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Ketenoğlu
Merhaba. Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. İşlemci 9700X anakart b650 tomahawk 32 ram sıvı soğutma aldım stres testinde 91 dereceleri görüyor perlees assassin 120 ile 90 dereceleri görüyordu anakart bios ayar yapmam gerekiyor mu ilginçtir bu işlemciyi sıvı soğutucunun soğutması gerekiyor yıllardır bilgisayar kurarım hem kendime hem çevreme çözüm bulamadım

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Merhaba. Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. İşlemci 9700X anakart b650 tomahawk 32 ram sıvı soğutma aldım stres testinde 91 dereceleri görüyor perlees assassin 120 ile 90 dereceleri görüyordu anakart bios ayar yapmam gerekiyor mu ilginçtir bu işlemciyi sıvı soğutucunun soğutması gerekiyor yıllardır bilgisayar kurarım hem kendime hem çevreme çözüm bulamadım
sıvı soğutmanın etiketini çıkardınmı

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Ketenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı soğutmanın etiketini çıkardınmı
evet çıkardım. termal macunu sadece işlemcinin üzerine sıkıp bıraktım yaymadım neden soğutmuyor anlamış değilim gaming gen tr den yeni aldım soğutucuyu iade etmek istersem iade alırlar mı

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
evet çıkardım. termal macunu sadece işlemcinin üzerine sıkıp bıraktım yaymadım neden soğutmuyor anlamış değilim gaming gen tr den yeni aldım soğutucuyu iade etmek istersem iade alırlar mı
Vidaları kontrol et tam oturmuş mu

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Ketenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vidaları kontrol et tam oturmuş mu
tekrar söküp termal macunu yayarak süreceğim vidaları tekrar kontrol edip takacağım inşallah düzelir bu konuda çok takıntılıyım paraya kıydım 240 lık değil 360 lık aldım stres testinde 70 75 dereceleri geçmemesi gerekiyor

Top Bottom