Neler Yeni

Yardım Thermalright Peerless Assassin WHİTE Argb stok beklemeli miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
hocam b850 Steel legend önerdiler arkadaşlar açtığım konuda onun 1.5k lik indirimi vardı da vatan kartımız yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ olun hocam sizde umarım sıkıntısız kullanırsınız kartı test ettikten sonra buraya deneyimlerinizi yazarmısınız
tabi paylaşırım

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
hocam b850 Steel legend önerdiler arkadaşlar açtığım konuda onun 1.5k lik indirimi vardı da vatan kartımız yoktu

sağ olun hocam sizde umarım sıkıntısız kullanırsınız kartı test ettikten sonra buraya deneyimlerinizi yazarmısınız
Bende b850 pro rs almıştım 8.100 tl ye

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Umut
Hocam vatan da anakartlarda güzel indirim vardı keşke alsaydınız bende vatan dan dizdim bilgisayarımı

Vatan karta gerek yok hocam o sadece bir ibare internet yada gidip şubeden alabilirdiniz kötü olmuş bu durum :(
ya böyle olacağını bilmiyordum hocam dün siparişi verirdim ya cahillik başa bela ya 🙂

Bende b850 pro rs almıştım 8.100 tl ye
hayırlı olsun hocam

stoğa geri ne zaman gelir acaba

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
ya böyle olacağını bilmiyordum hocam dün siparişi verirdim ya cahillik başa bela ya 🙂

hayırlı olsun hocam
Estağfrullah aylık indirimlerde yakalarsınız vatan da gene beklerseniz tabi ama beklemezseniz msı b650 gaming plusu çok önermişlerdi bakabilirsiniz

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Umut
Estağfrullah aylık indirimlerde yakalarsınız vatan da gene beklerseniz tabi ama beklemezseniz msı b650 gaming plusu çok önermişlerdi bakabilirsiniz
beyaz sistem dizmek istediğim için b850 alıcam hem geliştirmeye açık bir kart sanırsam şimdi Nisan ayında tekrar mi indirime giricek

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
7500f varsa burst assassin de kurtarır. Peerless assassin zaten çok artmıştı son 1 hafta indirime girmişti. Tekrar 1600e düşmezse f/p sayılmaz. Phantom spirit bile 1800 görmüştü 7500 f e beyaz sıvı soğutucu öneriniz varmı

7500f varsa burst assassin de kurtarır. Peerless assassin zaten çok artmıştı son 1 hafta indirime girmişti. Tekrar 1600e düşmezse f/p sayılmaz. Phantom spirit bile 1800 görmüştü.
7500 f e beyaz sıvı soğutucu öneriniz var mı ? Kasa rampage icelab

beyaz sistem dizmek istediğim için b850 alıcam hem geliştirmeye açık bir kart sanırsam şimdi Nisan ayında tekrar mi indirime giricek
Takip ettiğim kadarıyla her ayın sonu yüzde 15 indirim başlıyor

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Umut
7500 f e beyaz sıvı soğutucu öneriniz var mı ? Kasa rampage icelab

Takip ettiğim kadarıyla her ayın sonu yüzde 15 indirim başlıyor
bu ayın sonu tekrar giricekse fırsatı değerlendirmek gerekiyor