ürün fansız mı geliyor?birde şöyle 2 tane uygun fiyata 120mm lik fan aldık mı tamamdır![]()
ürün fansız mı geliyor?birde şöyle 2 tane uygun fiyata 120mm lik fan aldık mı tamamdır![]()
NE kadar geri veriyor
fanlı geliyor ama değiştirebilirsin fanlarıürün fansız mı geliyor?
Şansın Varmış Bende Kupon YoktuAnnemin hesapta 150 kupon varmış 1000 lira üstüne geçerli. Nays'da kullanarak 1049TL'ye aldım çok teşekkür ederim. Sıvı soğutmam bozulmuştu. THH ile uğraşıyordum.
Geçen performax gaming perfan 360k almıştık id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün , testlerime göre phantomla aynı performansı veriyor yani sıvı soğutma alıyo mantığıyla alabilirsinüstüne biraz daha koyup sıvı soğutmamı daha mantıklı olur yoksa zaten elimde mevcut 214 xt var çok kararsız kaldım verdiniz zehiri![]()
130 TL Civarında bir şey Veriyor Az DeğilNE kadar geri veriyor
Phantom !phantom spirit mi daha iyi pearless assasin mi?
Hocam Denk Gelirdimde Forumdan Uzaktımbu fırsattan nasıl haberiniz olmadı hocamkimse fark etmemiş, gaming gecesinde sistem alanlara soğutma lazım olur diye açtım konuyu
THH'den eğer adıma karar çıkarsa satarım bunu. Çıkmaz ise kullanırımŞansın Varmış Bende Kupon Yoktu
Ama Nays İle Aldım Yinede![]()
Sendeki Sıvı Soğutma Neydiki Hocam ?THH'den eğer adıma karar çıkarsa satarım bunu. Çıkmaz ise kullanırım.