150 tl tık hızı kupon + nays ile 1699 liraya geliyor bilginize
Bir Çılgınlık Yap .Bi çılgınlık yapıp ryzen 3 3100 e sıvı soğutma alsammı ya gider deli gibi overclock atarım sonra
Ne Kadara Almıştınız ?İndirimde bunu aldım hiç pişman değilim.
Halen aklım alamadiklarimda ve dağa kârgo çıkmadı
Alıntıyı görüntüle
İndirim dedim 2600 pek bir şey değil.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir Çılgınlık Yap .
Sana T6 Ultra Vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne Kadara Almıştınız ?
Atilanla pek fark yok Onuda alsam olurdu birkere Alicam dedim aldım yüreğimde ki olsun dedim yanında 6adet thermaright tl-12 fan aldım onumara olur.Tuzlu Yinede .
Kanka o parayı ona gömceğine 5500-5600 falan çek oc ile uğraşmamış olursun hsjsjakdkskBi çılgınlık yapıp ryzen 3 3100 e sıvı soğutma alsammı ya gider deli gibi overclock atarım sonra
Peh fanları çok kötü gözüküyor (kıskandım )Noctua nh-d15s var elimde, en iyisi piyasadaki
bu phantom spirit le520yı 15e katlıyorBu fiyata artık alınmaz talep gördü ya hemen fiyatı uçurmuşlar 1.4klık soğutucu 2k olmuş , le520 daha mantıklı seçenek şu an
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.149,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
frost commendder en iyisi yalnız dostum bakabılırsın testlereNoctua nh-d15s var elimde, en iyisi piyasadaki
corsair çıkarttı 8 pipes libu phantom spirit le520yı 15e katlıyor
frost commendder en iyisi yalnız dostum bakabılırsın testlere
phantom sprit bile iyi hatta ondan