2 telefon...Telefonu Yeniden Başlat .
tel değildir kullandığın interneti değiştir hocam.Ben N11'e giremiyorum, ne uygulamadan ne de Web'ten. Site gitti herhalde.
geldi,geldi tamam hiçbir şeyi değiştirmedim.tel değildir kullandığın interneti değiştir hocam.
Onca baktım bulamadım biri geçen 1500 satmış siyahi 1 gün ara ile kaçırdım.5-6 aylık beyaz digital verirdim ben sana 2bine tüh
Daha İyi Bundan .Bu ürünle karşılaştırınca nedir durumlar?Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yük altında 2-3 derece daha iyi. Çok az fark var. İkisi de çok iyi soğutucular.Bu ürünle karşılaştırınca nedir durumlar?Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Devir olarak vs. bir fark yok gibi de, 1 bakır boru sayısı farkı herhalde, 2 üründe de yorumlar güzel sıcaklık değerleri güzel. Kimin bütçesi neye yetiyorsa...Daha İyi Bundan .
Aynı Fiyatlara Denk Geliyorlar Dolayısıyla Phantom Spirit Alınır Net .Devir olarak vs. bir fark yok gibi de, 1 bakır boru sayısı farkı herhalde, 2 üründe de yorumlar güzel sıcaklık değerleri güzel. Kimin bütçesi neye yetiyorsa...