Tamam ben 2bine veriyim sıfırınıfiyat olarak dedim 2500tl frost ama noctua 3.5k
@Gif Man şimdi nays mhye sordum %10 muş max 150 tl veriyolarmış 500 tl üzeri alışverişe o halde son durum 1738 tl ye gelmekte.Ya ya görüyorsun işte bunlar planlanmış içine çekiyorlar.
Güzel strateji. Getir de işe yaradı n11 de de işe yarıyordur.
Mhnin dediği o valla bilmiyorum.%15 Kampanyası Devam Ediyor Gözüküyor Ama
Uygulamasında %15 E-TicaretMhnin dediği o valla bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Gif Man https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/e-ticaret-alisverislerinde-hediye-para-kampanyasi bu bak
uygulamaya bakıyom kampanyalar kısmı boş neresinde yazıyo ki?Uygulamasında %15 E-Ticaret
Sevgini Nays’la göster! 1-15 Haziran 2024 tarihleri arasında seçili e-ticaret ve giyim sektörlerinden yapacağın 600 TL ve üzeri her alışverişinde %15 hediye para fırsatı seni bekliyor.Babalar Günü Kampanyası Adı Altında %15 E - Ticaret Devam Ediyor .
15 Haziran Bitiş Diyorda Güncellenmemiş Bende .Sevgini Nays’la göster! 1-15 Haziran 2024 tarihleri arasında seçili e-ticaret ve giyim sektörlerinden yapacağın 600 TL ve üzeri her alışverişinde %15 hediye para fırsatı seni bekliyor.
15 haziran diyor finiş
O bitmiş vermez yani güncellenir yakında Nays Ve Kupon İle Alacaklar İçin . ( 1605 TL ) bunuda değiştirelim 1738Tl ye geliyor.15 Haziran Bitiş Diyorda Güncellenmemiş Bende .
Nays Cashback İle İndirim Kampanyaları | Nays | Nays
Nays ile hediye para kazandıran kampanyalar seninle! Market, alışveriş, yemek, eğlence ve ulaşımda onlarca kampanya seni bekliyor. Nays'la Kazan!www.naysapp.com.tr
Siz nasıl kullanamıyorsunuz ben onu anlamadımMesaj otomatik birleştirildi:
Bir Çılgınlık Yap .
Sana T6 Ultra Vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne Kadara Almıştınız ?