Neler Yeni

Öneri Thermaltake güç kaynağı alınır mı?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
snop02

Shourd

80+ Silver
beyler bu psu alınır mı başka sorular sormayın alınır mı alınmaz mı

ilk olarak üslubunuzu düzeltin emir verir gibi ne konuşuyorsunuz alınabilir ama daha iyileri var zorunluluk yoksa alınmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,191
İsim
Hacı
Alınmaz o paraya.

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk olarak üslubunuzu düzeltin emir verir gibi ne konuşuyorsunuz alınabilir ama daha iyileri var zorunluluk yoksa alınmaz bunada bakabilirsiniz

ya ne alaka sormayın başka soru ben bu ekran kartı ile bu ekran kartı ile ne gibi fark var yapıyorum diyolar senin ne kadar bütçen var ya ben demişim ki bu ekran kartı ile bu ekran kartı ne gibi fark var bunlar başka ekran kartı yazıyor saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek sana demiyorum kanka alınma birde bir şey dememimşim ki ülübunu düzelt demişsin?

ThE LoSt

80+ Gold

Shourd

80+ Silver
ya ne alaka sormayın başka soru ben bu ekran kartı ile bu ekran kartı ile ne gibi fark var yapıyorum diyolar senin ne kadar bütçen var ya ben demişim ki bu ekran kartı ile bu ekran kartı ne gibi fark var bunlar başka ekran kartı yazıyor saçmalık
yaw kardeşim insanlar daha iyisi var ise öneriyor senin iyiliğin için ha diyelim ki istemeyebilirsin ne biliyim gidip kendin alıcaksınızdır 2.el alıcaksınızdır bilmeyei o zaman şunu diyebilirsini ''arkadaşlar şu psuyu beğendim sizce alınır mı rica ediyorum farklı bir psu önermeyin bu alınır mı? alınmaz mı yorumlarınızı bekliyorum'' gibi bişi diyebilirken sen şunu diyorsun sakın sormayın etmeyin anlamında emir veriyorsun bildiğin

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaw kardeşim insanlar daha iyisi var ise öneriyor senin iyiliğin için ha diyelim ki istemeyebilirsin ne biliyim gidip kendin alıcaksınızdır 2.el alıcaksınızdır bilmeyei o zaman şunu diyebilirsini ''arkadaşlar şu psuyu beğendim sizce alınır mı rica ediyorum farklı bir psu önermeyin bu alınır mı? alınmaz mı yorumlarınızı bekliyorum'' gibi bişi diyebilirken sen şunu diyorsun sakın sormayın etmeyin anlamında emir veriyorsun bildiğin
ya ben öneri istememişim ki ben kötü mü değil mi bunu merak ediyorum ben gidip alacam demedim yani gelip bana üslup öğretme kanka

bende zaten alınır mı? yazmışım ?

Shourd

80+ Silver
ya ben öneri istememişim ki ben kötü mü değil mi bunu merak ediyorum ben gidip alacam demedim yani gelip bana üslup öğretme kanka

bende zaten alınır mı? yazmışım ?
arkadaşım okumayı biliyormusun acaba ben senin ne yapıcağını bilemem yada herhangibi birisi bilemez manasında yazdım sen ne demek istediğimi anlamıyor anlamak istemiyorsun ben orda diyorumki neden rica etmiyorsunuz çünkü hani birisinden yardım isterken rica edilir ya neden emir verir gibi yazıyorsunuz dedim siz ise lafı çeviriyorsunuz ben size üslup öğretmiyorum düzgün yazmanızı rica ediyorum

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
arkadaşım okumayı biliyormusun acaba ben senin ne yapıcağını bilemem yada herhangibi birisi bilemez manasında yazdım sen ne demek istediğimi anlamıyor anlamak istemiyorsun ben orda diyorumki neden rica etmiyorsunuz çünkü hani birisinden yardım isterken rica edilir ya neden emir verir gibi yazıyorsunuz dedim siz ise lafı çeviriyorsunuz ben size üslup öğretmiyorum düzgün yazmanızı rica ediyorum
yav sen niye bu kadar takdın ki olayı devam ettiriyon saçma sapan şeyler şuan sen söylüyon ya konu ne sen ne anlatıyon birine edep öğreteceksen o ben değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,554
Üyeler
159,021
Son üye
burak58
Top Bottom