ön tarafa 360 takabiliyorsun .
ben olsam liquid freezer alırdım xigmatek de iyidir belki ama pek duymadım sıvı soğutmalarının iyi olduğunuBunu satın aldım. Gece indirimdeydi 4200 civarında aldım. Ön tarafa uyar diyorsanız kullanmak istiyorum. Ayrıca;XIGMATEK Liquid Killer X 360 Siyah ARGB Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK Liquid Killer X 360 Siyah ARGB Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arctic Ar Acfre00101a Liquid Freezer Iı - 360 A-rgb Intel-amd Işlemci Destekli Pwm Sıvı Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arctic Ar Acfre00101a Liquid Freezer Iı - 360 A-rgb Intel-amd Işlemci Destekli Pwm Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comBu iki sıvı soğutucudan birisini alsam mı diye arafta kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?MSI Mag Coreliquid M360 360mm Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Mag Coreliquid M360 360mm Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Liquid freezer am5 uyumlu mudur ? başlığında am4 yazıyor
Tamamdır. İlginize çok teşekkür ederim, Xigmateki iptal edip arctic satın aldım. İyi günler.Alıntıyı görüntüle
arctic yetkili satıcısı teknobiyotikte var olduğu yazıyor.
Hayırlı olsun,rİca ederim.Tamamdır. İlginize çok teşekkür ederim, Xigmateki iptal edip arctic satın aldım. İyi günler.