Neler Yeni

Thermaltake s200 TG RGB Kontrol

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
Merhaba,

Anakartım MSI PRO B760M-P. Ön ARGB fanları reset tuşuna bağlamışlar, bu şekilde geçiş yapabiliyorum fakat msi center programından da yapamıyor muyum? Anakarttaki JRGB pinleri boşta. Nasıl bir bağlantı yapmışlar emin değilim.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Talat
Merhaba,

Anakartım MSI PRO B760M-P. Ön ARGB fanları reset tuşuna bağlamışlar, bu şekilde geçiş yapabiliyorum fakat msi center programından da yapamıyor muyum? Anakarttaki JRGB pinleri boşta. Nasıl bir bağlantı yapmışlar emin değilim.
Ben dün sıvı sogutma ıcın fan cokalyıcı aldım cokalayıcının uzatma kaplosu 2 pinlıydı takmadım kasanın tüm kaplolarını söktüm tekrar taktım düzeltip benım RGB ler direk power den dönüştürü ile bağlamışlar benim JRGB lerde boşta duruyor rgb nın kendi kontrolcusu ile kontrol ediyorum msi center calısmadı bende..

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmin ettiğim gibi reset soketini kontrolcüye bağlamışlar o yüzden anakart görmüyor. reset düğmesini anakarttaki kendi yerine, ara kablo alıp kontrolcü ve anakarttaki 3 pinli JRGB'yi bağlamak gerekli. Neyse uğraşamayacağım bununla, düğmeden değiştiririm :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
Tahmin ettiğim gibi reset soketini kontrolcüye bağlamışlar o yüzden anakart görmüyor. reset düğmesini anakarttaki kendi yerine, ara kablo alıp kontrolcü ve anakarttaki 3 pinli JRGB'yi bağlamak gerekli. Neyse uğraşamayacağım bununla, düğmeden değiştiririm :)
düzenleme: kontrolcüde argb için giriş var mıydı ki
splitter çok sağlıklı gelmedi sorun çıkarırsa vs

Son düzenleme:

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu anladım aslında. Anakartımda 4 pinli jrbg çıkışı var 12 volt.

1716959354055.png

Kasadaki kontrolcünün pc data yazan kablosu 3 pinli ARBG 5v.

1716959407757.png

Bu yüzden anakarta takamamışlar ve reset tuşunu kontrolcüye bağlamışlar. Tuşla renkleri değiştirebiliyoruz.

şöyle dönüştürücüler var fakat pahalı geldi, sadece program ile değiştirebileyim diye de 500-600 liraya bir dönüştürücü almam yani nasıl olsa reset tuşuyla kontrol edebiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,119
Üyeler
167,931
Son üye
CandnMz
Top Bottom