Üst taraftaki plastiği çekmen lazımmış sanırım. USB portları ile ön panel ayrıymışIsınıyor kasa iyi hava almıyor ön paneli çıkarıp kullanmak istiyorum nasıl çıkarabilirim?
Plastik olan kısım geçmeliymiş çekince çıkıyormuşYok kablolar ön panele bağlı ama o camımsı şeyden ayrı
Toz toplar en kötü sıkıntı olacağını sanmıyorum. Veya fanlar hızlı tozlanabilirEvet ama orayı açık kullanacağım bir sorun olur mu acaba
Yok yok olmaz. Tabi daha savunmasız olucak kasa ona göre davranırsınEl kompresörüm var temizlerim de başka bir sıkıntı olur mu acaba?
Altta kullanıyorum birde kasayı orayı sökersem baya bir soğuyacak kasa da statik elektrik gibi durumlar olmaz değil mi kusura bakma çok soru soruyorumYok yok olmaz. Tabi daha savunmasız olucak kasa ona göre davranırsın
inanki bilmiyorumAltta kullanıyorum birde kasayı orayı sökersem baya bir soğuyacak kasa da statik elektrik gibi durumlar olmaz değil mi kusura bakma çok soru soruyorum
Yok ne kusuru estağfurullah. Elektrikle alakalı pek bilgim yok lâkin ön panel nedeniyle öyle bişey olma ihtimali düşükAltta kullanıyorum birde kasayı orayı sökersem baya bir soğuyacak kasa da statik elektrik gibi durumlar olmaz değil mi kusura bakma çok soru soruyorum