Öneri Thermaltake view 51 VS Asus GT502 Kasa

KAPTANN

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba,

Thermaltake View 51 VS Asus Tuf Gaming GT502

GT502 Sipariş verdim ama,
İnsan bir düşünüyor acaba hangisi diye?

Sizce hangisi?

hocam bende thermaltake v150 kasa var sırf marka adı duyulmuş diye aldım fakat malzeme kalitesi çok kötü.Saç ipince plastik yerleri elde kalacak gibi duruyor.Ön tarafta mesh yeri sökerken plastik kısmı çatladı.Bence güzel karar vermişsin.

hocam bende thermaltake v150 kasa var sırf marka adı duyulmuş diye aldım fakat malzeme kalitesi çok kötü.Saç ipince plastik yerleri elde kalacak gibi duruyor.Ön tarafta mesh yeri sökerken plastik kısmı çatladı.Bence güzel karar vermişsin.

Eyw hocam, ama tüm modellerinde aynı şekilde mi?

Büyük ve önde fan olması beni cezbediyor bunda.

View 51 güzel kasa.

Ayrıca siz GT502 aldınız da fanları ne alacaksınız? Kasanın önü de kapalı. View 51 kasasında hiçteyse hava bariz girecek durumda ve testlerde serin oluyordu.

View 51 güzel kasa.

Ayrıca siz GT502 aldınız da fanları ne alacaksınız? Kasanın önü de kapalı. View 51 kasasında hiçteyse hava bariz girecek durumda ve testlerde serin oluyordu.

Fan olarak SilverStone airblazer aldım...

Fan olarak iyi bir ürün almışsınız zaten. Bu saatten sonra görünüşe de bakmanız gerekecek. TUF görünüşü Lian-Li O11 ile yarışacak düzeyde.

Eyw hocam, öneri ile bu fanlara yöneldim, baya yüksek rpm değerleri var. 7 tane aldım.

IMG_20230121_160701.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,924
Üyeler
184,246
Son üye
tugbamtemizlik
Geri