2 fanda hem erkek hem dişi giriş varsa fandaki bir dişi girişi diğer erkek girişie bağlayacaksın boşta kalan dişi girişi de anakartaOnu biliyorum erkek giriş ne olacak?
2 fanda hem erkek hem dişi giriş varsa fandaki bir dişi girişi diğer erkek girişie bağlayacaksın boşta kalan dişi girişi de anakartaOnu biliyorum erkek giriş ne olacak?
En sağa takılan fanı biraz çıkıntılı bir şekilde takabilirsiniz. Bu arada ramlerinizin yerleri yanlış 2. ve 4. slotta olmaları gerekir. Fanların arka tarafı bloklara bakacak şekilde monte etmelisiniz.Bağlantısı nasıl oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca yönleri nasıl olacak. Ram lerden dolayı en sağa takamıyorum bu arada
Alıntıyı görüntüle
Bunun en ucuna psudan gelen molex bağlantısını takacaksınız.Dostlar bu nasıl bağlanıyor
Alıntıyı görüntüle
2 fandada resimdeki girişler var. Bir erkeği dişiye bağlarsam diğer erkek boşta kalıyor?2 fanda hem erkek hem dişi giriş varsa fandaki bir dişi girişi diğer erkek girişie bağlayacaksın boşta kalan dişi girişi de anakarta
Ramlerden bende emin olamadım 2-4 mü 1-3 mü diyeEn sağa takılan fanı biraz çıkıntılı bir şekilde takabilirsiniz. Bu arada ramlerinizin yerleri yanlış 2. ve 4. slotta olmaları gerekir. Fanların arka tarafı bloklara bakacak şekilde monte etmelisiniz.
Bunun en ucuna psudan gelen molex bağlantısını takacaksınız.
Hocam Fanlardaki argb soketleri atlamalıdır. 1 fandaki dişiyi diğer fandaki erkeğe bağlayın. Kalan dişiyide anakarta takın. Diğer erkek boşta kalacak. Başka bir argb fan aldığınızda onuda oraya takabilirsiniz.2 fandada resimdeki girişler var. Bir erkeği dişiye bağlarsam diğer erkek boşta kalıyor?
Bu kablo olması lazım ama beyaz olan kasadaki kabloda 3 pin var bunda 4 ve kalan boş uçlar öylesine duracak mı?En sağa takılan fanı biraz çıkıntılı bir şekilde takabilirsiniz. Bu arada ramlerinizin yerleri yanlış 2. ve 4. slotta olmaları gerekir. Fanların arka tarafı bloklara bakacak şekilde monte etmelisiniz.
Bunun en ucuna psudan gelen molex bağlantısını takacaksınız.
TeşekkürlerHocam Fanlardaki argb soketleri atlamalıdır. 1 fandaki dişiyi diğer fandaki erkeğe bağlayın. Kalan dişiyide anakarta takın. Diğer erkek boşta kalacak. Başka bir argb fan aldığınızda onuda oraya takabilirsiniz.
Evet hocam bu kablo sıkıca bağlayın. 3 pin olması problem değil.Bu kablo olması lazım ama beyaz olan kasadaki kabloda 3 pin var bunda 4 ve kalan boş uçlar öylesine duracak mı?
Teşekkürler
2. ve 4. hocam anakartınızın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz zaten.2 fandada resimdeki girişler var. Bir erkeği dişiye bağlarsam diğer erkek boşta kalıyor?
Ramlerden bende emin olamadım 2-4 mü 1-3 mü diye
Bu kabloları bağladım. Diğerleri boşta duracak değil mi?Evet hocam bu kablo sıkıca bağlayın. 3 pin olması problem değil.
2. ve 4. hocam anakartınızın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz zaten.
Evet hocam farketmez bi ucundan bağlayın yeter. Ama tam oturmamış o biraz sıkıdır molex. İyice ittirin.Bu kabloları bağladım. Diğerleri boşta duracak değil mi?
Tamamdır. Birde psu dan anakart bağlantısı yaptım. Gpu ya bağlantı yapıcam. Molex bağlantısı yaptım. Başka yapmam gereken bağlantı var mı? Cpu bağlantısı yapılıyor mu?Evet hocam farketmez bi ucundan bağlayın yeter. Ama tam oturmamış o biraz sıkıdır molex. İyice ittirin.
Evet cpu 8 pin bağlantılarınıda yapman gerekiyor. Anakartın sol üstünde olur.Tamamdır. Birde psu dan anakart bağlantısı yaptım. Gpu ya bağlantı yapıcam. Molex bağlantısı yaptım. Başka yapmam gereken bağlantı var mı? Cpu bağlantısı yapılıyor mu?
Bu 8 pinlik olan değil mi? Birde soldaki 4 pinlik olan ne?Evet cpu 8 pin bağlantılarınıda yapman gerekiyor. Anakartın sol üstünde olur.
Ek güç için psuda varsa takabilirsin.Bu 8 pinlik olan değil mi? Birde soldaki 4 pinlik olan ne?
işlemci 7500f zaten. Bunda gerek yoktur herhaldeEk güç için psuda varsa takabilirsin.