Neler Yeni

Yardım Thermaltight hava soğutucu yardım

Nssng

80+
Bağlantısı nasıl oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca yönleri nasıl olacak. Ram lerden dolayı en sağa takamıyorum bu arada
Alıntıyı görüntüle
En sağa takılan fanı biraz çıkıntılı bir şekilde takabilirsiniz. Bu arada ramlerinizin yerleri yanlış 2. ve 4. slotta olmaları gerekir. Fanların arka tarafı bloklara bakacak şekilde monte etmelisiniz.

Dostlar bu nasıl bağlanıyor
Alıntıyı görüntüle
Bunun en ucuna psudan gelen molex bağlantısını takacaksınız.

YazılımKafa

80+ Silver
2 fanda hem erkek hem dişi giriş varsa fandaki bir dişi girişi diğer erkek girişie bağlayacaksın boşta kalan dişi girişi de anakarta
2 fandada resimdeki girişler var. Bir erkeği dişiye bağlarsam diğer erkek boşta kalıyor?

En sağa takılan fanı biraz çıkıntılı bir şekilde takabilirsiniz. Bu arada ramlerinizin yerleri yanlış 2. ve 4. slotta olmaları gerekir. Fanların arka tarafı bloklara bakacak şekilde monte etmelisiniz.

Ramlerden bende emin olamadım 2-4 mü 1-3 mü diye

Nssng

80+
2 fandada resimdeki girişler var. Bir erkeği dişiye bağlarsam diğer erkek boşta kalıyor?
Hocam Fanlardaki argb soketleri atlamalıdır. 1 fandaki dişiyi diğer fandaki erkeğe bağlayın. Kalan dişiyide anakarta takın. Diğer erkek boşta kalacak. Başka bir argb fan aldığınızda onuda oraya takabilirsiniz.

YazılımKafa

80+ Silver

Bu kablo olması lazım ama beyaz olan kasadaki kabloda 3 pin var bunda 4 ve kalan boş uçlar öylesine duracak mı?

Hocam Fanlardaki argb soketleri atlamalıdır. 1 fandaki dişiyi diğer fandaki erkeğe bağlayın. Kalan dişiyide anakarta takın. Diğer erkek boşta kalacak. Başka bir argb fan aldığınızda onuda oraya takabilirsiniz.
Teşekkürler

Ekler

• IMG_0724.jpeg
    3.9 MB · Hit: 4

Nssng

80+
Bu kablo olması lazım ama beyaz olan kasadaki kabloda 3 pin var bunda 4 ve kalan boş uçlar öylesine duracak mı?

Teşekkürler
Evet hocam bu kablo sıkıca bağlayın. 3 pin olması problem değil.

Ramlerden bende emin olamadım 2-4 mü 1-3 mü diye
2. ve 4. hocam anakartınızın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz zaten.

YazılımKafa

80+ Silver
Evet hocam bu kablo sıkıca bağlayın. 3 pin olması problem değil.

2. ve 4. hocam anakartınızın kullanım klavuzundan bakabilirsiniz zaten.
Bu kabloları bağladım. Diğerleri boşta duracak değil mi?

Ekler

• IMG_0725.jpeg
    IMG_0725.jpeg
    1.2 MB · Hit: 9

YazılımKafa

80+ Silver
Evet hocam farketmez bi ucundan bağlayın yeter. Ama tam oturmamış o biraz sıkıdır molex. İyice ittirin.
Tamamdır. Birde psu dan anakart bağlantısı yaptım. Gpu ya bağlantı yapıcam. Molex bağlantısı yaptım. Başka yapmam gereken bağlantı var mı? Cpu bağlantısı yapılıyor mu?

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver
Top Bottom