Nssng
80+
8 pin yeterli olur.işlemci 7500f zaten. Bunda gerek yoktur herhalde
8 pin yeterli olur.işlemci 7500f zaten. Bunda gerek yoktur herhalde
Dostum son olarak ekran kartındaki displayport hdmi ın bağlantısı nasıl olacak8 pin yeterli olur.
Monitörünüzde dp varsa ve dp kablonuz varsa dp daha iyi olur. Yoksa hdmi kullanacaksınız.Dostum son olarak ekran kartındaki displayport hdmi ın bağlantısı nasıl olacak
Anakarttada ekran kartındada girişler varya. Bunlar neden ayrıMonitörünüzde dp varsa ve dp kablonuz varsa dp daha iyi olur. Yoksa hdmi kullanacaksınız.
Anakarttaki girişler apu işlemciler için. Siz ekran kartı üzerindekileri kullanacaksınız.Anakarttada ekran kartındada girişler varya. Bunlar neden ayrı
Kasanın düğmesine basınca güç gelmiyor. Belliki kasanın güç bağlantısı yanlış olduAnakarttaki girişler apu işlemciler için. Siz ekran kartı üzerindekileri kullanacaksınız.
Yardımların için teşekkürler dostum. Saatlerdir uğraşıyorum yoruldum hakkaten.Anakarttaki girişler apu işlemciler için. Siz ekran kartı üzerindekileri kullanacaksınız.
Dostum kasa fanlarının bağlantısını psu ya yaptıkya. Bu yüzden hep sabit mi oluyor fan hızı ? Yavaş dönüyorlarAnakarttaki girişler apu işlemciler için. Siz ekran kartı üzerindekileri kullanacaksınız.
Evet hocam kasanızdaki fanlar molex bağlantılı oldukları için sabit dönerler.Dostum kasa fanlarının bağlantısını psu ya yaptıkya. Bu yüzden hep sabit mi oluyor fan hızı ? Yavaş dönüyorlar
Dostum fanların ledleri yanmıyor. Aldığım satıcı molex i taktığın gibi yanar dedi ama yanmıyor. Kasa kablolarında led yazan 2 tane tek pinlik dişi kablo vardı yerine taktım. Güç tuşu usb ler falan çalışıyor ama ledler yanmıyorEvet hocam kasanızdaki fanlar molex bağlantılı oldukları için sabit dönerler.
Kasanızın marka ve modeli nedir hocam.Dostum fanların ledleri yanmıyor. Aldığım satıcı molex i taktığın gibi yanar dedi ama yanmıyor. Kasa kablolarında led yazan 2 tane tek pinlik dişi kablo vardı yerine taktım. Güç tuşu usb ler falan çalışıyor ama ledler yanmıyor
Revenge supernova 7 fanlıKasanızın marka ve modeli nedir hocam.
Kasanın yan tarafında kontrolcü gibi bişey varmı hocamRevenge supernova 7 fanlı
Yok. Kontrolcüde yok düğmede yok. Şimdi bir resim atıcam bi dkKasanın yan tarafında kontrolcü gibi bişey varmı hocam