Neler Yeni

Yardım THH başvuru öncesi somut delil gerekli mi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce Corsair HS80 kulaklığım için teknik servisten iade raporu aldım. İtopya müşteri hizmetleri telefon konuşması üzerinden güncel fiyattan iade yapmayacağını belirtti fakat ben yine de mail attım. Sebebi ise THH'ye başvuracağım fakat elimde güncel fiyattan iade yapmayacaklarının somut kanıtını istedim. Bu kanıt gerekli mi yoksa direkt başvurayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
THH Müsellemat esasında bu vecihe bakacaktır. İstidlâl gereği için de görüşme mahfuzlarına bakarak somut beyanâta erişecek ve dava vücuh bulacaktır. Endişe etmeniz yersizdir mamafih THH tarafları gerçek anlamda kaddes etmesini bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
THH Müsellemat esasında bu vecihe bakacaktır. İstidlâl gereği için de görüşme mahfuzlarına bakarak somut beyanâta erişecek ve dava vücuh bulacaktır. Endişe etmeniz yersizdir mamafih THH tarafları gerçek anlamda kaddes etmesini bilir.
Yasa Türkçesini anlayabilecek pek fazla insan yok. Arkadaşın anlayacağı şekilde açıklamaya ne dersin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
Ses kayıtlarına bakılarak somut veriye erişecek.Çok zor değil anlamak ama niye böyle yazmış anlamadım.
Hukuk derslerim var orada yazanlardan yola çıkarak yazdım. Mahkemede de böyle anlatacaklar ondan yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom