THH nin verdiği komik karar

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,002
Schaferdan ürün almıştım, iade almadılar ayıplı ürün olduğu halde bende thhye yazdım, kanıt istemişler ve güyya bana bu tarihte mail atmışlar ama ulaşamamışlar, maili görebilen var mı?
thh ye tekrar gittiğimde bana mail atıldığını savunan bi kapalı apk lı kadınla karşılaştım kendisi bağırıp çağırdı, hakkındada şikayette bulundum.

Hiç kimse işini düzgünce yapmıyor, iyice b*ka sardı ülke hiç yaşanılacağı kalmadı vallahi.

Özetle olay ne diyenler için:
Schaferdan annem termos almış, üstelik benim adıma ve faturası vs herşeyi var, üstündede 12 saat sıcak tutar, 8 saat soğuk tutar gibi iddiali reklamı vardı.
bizde ürünü aldıktan 1 hafta sonra piknik yapmak için termosu kullanalım dedik, saat 19:04 gibi çayı koydum, parka vardığımızda saat 20:09 civarıydı çay içelim dedik bardaklarımızı aldık ve doldurmaya başladık ki çay sıcaklığı geç resmen ice tea gibi olmuştu, bende bu durum üzerine mağazaya gidip durumu bildirdim ve iade etmek istedim ama iade alamayacakları ordaki müdür beni tersleyerek ve kaba bi dille söyledi, tamam thh ye yazayım dedim istersen git allahına söyle dedi hiçbişey olmaz dedi acayip sinirlenip hemen thhye yazdım ve kaç ay sonra gelen karar bu şekilde.

termosun sıcak tutmadığına dair ben nasıl bi kanıt sunabilirim internet üzerinden bilmiyorum, sizin bi cevabınız var mı?
Ekran Alıntısı2.webp

MAİLİ GÖREBİLEN VAR MI ? Özellikle doğru mail adresi verdim mi diye baktım evet doğru mail adresi ama gelen giden yok.
e.webp

Geri