Yardım Thief türkçe yama önerisi

Reaksiyon skoru
87
epic games kütüphanemde thief var sağlam bi yama varsa iyi olur oyunu oynuyorum bir şey anlamıyorum türkçe yama kuracakken reklama falan atıyor.

Dark Glyphs Ekibinin elinden Thief serisi geçmişti bir kontrol edebilirsin listesini. Thief 4 en son sayfada linkleri mevcut ama %95 civarı gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
1 2 Bunlara tıklayıp indire bilirsin.
teşekkür ederim bir sorum daha var tam burada kur tuşu aktif olmuyor bütün dosyaları kontrol ettim ama olmuyor dosyalar eksikmi bunu nasıl düzeltebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim bir sorum daha var tam burada kur tuşu aktif olmuyor bütün dosyaları kontrol ettim ama olmuyor dosyalar eksikmi bunu nasıl düzeltebilirim?
Ekran görüntüsü 2024-06-28 234043.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Maalesef detayı hakkında bir bilgim yok zamanında kurmuştum ama bir sorun yaşamamıştım belki epic ile uyumlu değildir emin değilim benim de epic hesabımda mevcut o sıra orjinal mi yoksa korsan mı ondan da emin değilim. Youtube da aratırsan belli başlı videolar var onları bir kontrol et istersen.

Maalesef detayı hakkında bir bilgim yok zamanında kurmuştum ama bir sorun yaşamamıştım belki epic ile uyumlu değildir emin değilim benim de epic hesabımda mevcut o sıra orjinal mi yoksa korsan mı ondan da emin değilim. Youtube da aratırsan belli başlı videolar var onları bir kontrol et istersen.
Baktım ama bulamadım yani yaptım ama olmadı neyse hocam çok teşekkür ederim.

Geri