Neler Yeni

Yardım THİNKPAD W540 LAPTOP AÇILMIYOR

Farex

80+ Silver
Ben içini söküyordum anakarta erişmek için bir vida kalmıştı fakat yalama olmuş bende geri topladım ve bilgisayar açılmadı sadece ilk şarja takında ışıklar yandı geldi gitti bir daha da tepki vermedi anakarta temasım olmadı bütün kabloları kontrol ettim ama bir şey göremedim yardım ederseniz çok sevinirim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Nasıl yardım edebiliriz?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Vida yalama olduysa mutlaka birisi önceden açmıştır. Veya vida gerçekte yalama olmadı ancak yetkisiz açılamaması için üretici önlem almış ta olabilir. Yapabileceğin en iyi şey, servise göndermek.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Ben içini söküyordum anakarta erişmek için bir vida kalmıştı fakat yalama olmuş bende geri topladım ve bilgisayar açılmadı sadece ilk şarja takında ışıklar yandı geldi gitti bir daha da tepki vermedi anakarta temasım olmadı bütün kabloları kontrol ettim ama bir şey göremedim yardım ederseniz çok sevinirim
Işıkları yanmaması biraz sıkıntı gibi bataryayı çıkar kablo ile tak dene pek anlamam ama eskiden o kadar çok sorun yaşadımki

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vida yalama olduysa mutlaka birisi önceden açmıştır. Veya vida gerçekte yalama olmadı ancak yetkisiz açılamaması için üretici önlem almış ta olabilir. Yapabileceğin en iyi şey, servise göndermek.
Işıkları yanmaması biraz sıkıntı gibi bataryayı çıkar kablo ile tak dene pek anlamam ama eskiden o kadar çok sorun yaşadımki
Şarja tak, güç tuşuna 30 saniye basılı tut
İlk başta açılmadı tepki vermedi sonrasında açıldı ışıklar vs var fakat ekran gelmiyor tamirciye götürdüm cihaz şase yapmış bir tane entegre değişicek falan dedi 3000 tl den aşağı tutmaz falan dedi.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Biz bilemeyiz ne yaptığını.

Top Bottom