🔥İndirim Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran 1099₺

konudaki mouse mi linktekimi
A9 yok eder

Malzeme kalitesi dandik gibi geldi baş parmağıyla iç tarafa baskı yapanlar için yani kısaca ateş ederken felan sıktığınızda bende baski yan tarafa olduğu için orası çöktü kırıldı dağıldı sonradan bir sene olmuştur 4 ay mi 3 ay mi ne kullandim

Bence bu mouse ederi 800 tl gibi bir fiyatı olsa iyi olurdu ama bence 1099 tl alınır oyunda oynarsınız işlerinizde yaparsınız iş görüyor oyunda kullandım güzel bana göre alinir. Ben ilk Çıktığında aldım 1 sene oldu sağlam tabi 1350 tl gibi bir fiyatı vardi

Claws satıcısı sağolsun 1 hafta kargolama yapmadı. Hayır ürünleri gelse incelemesini yapar yorum yazarım ama yok. MCU olarak çok bir şey beklemeyin sadece onu derim.

Daha önce 2 kez kullandım memnun kaldım, az önce 100TL kupon vardı tekrar aldım 999TL 3 taksit. Bu fiyata gayet iyi. Tekerlek sorunu önceki 2 üründe yaşamadım

Gmail ile sitenin sorunu vardı sanırım hafta sonundan beri şifre sıfırlama linki gelmiyordu yeni düzeldi yazabildim. Ben bu Mouse'yi Amazon'dan Prime indirimi ile bende 1099 'a geçtiğimiz ay almıştım 4 gün kullandım iade göndermek hiç istemiyordum ama mecburen gönderdim. Şimdi Abdullah'da almış stroyden gördüm incelemesini yapar ancak benim söylediklerimi de iletirse birileri sevinirim.

Öncelikle mouse çok hoş, ele çok güzel oturuyor, kullanımı çok iyi, pil ömrü muazzam. Günü rahat çıkartıyor yoğun kullanımda. zaten göstergesi olduğu için hemen kablosunu takıyorsunuz şarjı kısa sürede doluyor, yazılımı basit, makrosu güzel makro hissiyatı yan tuşları ideal. Corsair Harpoon gibi yapmışlar.

Gelelim iade sebebine.
1) Yıllardır Omron Switch kullanıcısıyım, Corsair kullanırım. Huano Switch ilk defa kullandım Omron daha iyi. buradan kaybetti tıklama sesi tok fakat fazla.
2) En önemli sebebim Mouse sağ el kullanımı sağ tarafa tıkladığınızda parmağınız orta scroll tuşuna yakında düzgün fakat biraz uzak tıkladığınızda farklı ses çıkıyor sol tıkta bu yok özellikle sağ tarafta var. Scroll tuşuna seri basılarak oynanan oyunlarda üst kaplama kenarı orta scroll haznesine çarpıyor ara sıra ve garip sesler çıkıyor. Daha kolay anlaşılması için resim atarım.

Test ettiğim oyunlar Diablo 4 , Path of exile, Path of exile 2 , Arena: Blackout , LostArk

Sensörü iyi takılma yok ancak makro bazı oyunlarda takılıyor bazen seri kullanımda. Şuan kullandığım mouse Corsair M55 bundan önceki hala sağlam Harpoon var. Paw3325 e göre daha iyi tepkimesi var Throne reflex 3395'in

Parmakla tıkladığınız üst malzeme kısmının uçları ve toplam kaplaması daha kaliteli olsaymış yemin ediyorum o Switch sesine rağmen iade göndermezdim. Umarım firma kendini geliştirir daha iyi premimum f/p ürünler görürüz. O ışık var. Diğer kısımları aydınlatması vs güzeldi. Günlük ofis için ideal ancak oyunlar için değil.

Resim ektedir. HB sitesindeki incelemelerden örnek olarak aldım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-04 203115.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 203115.webp
    19.4 KB · Hit: 25
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye