bu mu yoksa furylevel z1 miFiyatı güzelde oled ekran dpı tuşlarına falan çok gerek varmı tartısılır bir kere ayrlaryınca bırakıyoruz zaten
ama bu fıyata böyle + özellik olması da çok tatlı olmus diyebilirim
gecikme sorunu yaşan arkadaş donglesının mesafesını düşürsün , usb 2.0 daysa 3.0 veya 3.2 varsa oraya taksın usbyıde 2.4ghz da kullanmakta fayda var bluettoohla falan bağlanıncada yapıyor genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
dpı tuslarını kaptmak degılde farklı bir özellık ataması falan varmı acaba renk degısımı gibi falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
usb 2.0 amı baglı
2.4ghz üzerındenmı yoksa bluetooth üzerindemi bağlısın
dongle ile mouse mesafsi nasıl
denedim sonuc aynı kablolu bağlayınca daha farklı kablosuz gecikme yaşıyorum bariz fark varUSB 3.1 yerine 2.0'a bağlamayı denediniz mi?
Senin ürün sorunlu muhtemelen 3 mouse aldık arkadaşlarla hiç birimizde gecikme sorunu yok bilgin olsundenedim sonuc aynı kablolu bağlayınca daha farklı kablosuz gecikme yaşıyorum bariz fark var
https://wraithesports.com/products/vxe-mad-r-wireless-mouse Bunu düşünüyodum ama bunun fiyatı çok iyiymiş sensörlerinde aynı galiba hangisi alınır ya da verdiğime değer mi para?Normal fiyatı : 1299 tl
Sepette : 1199 tl
OLED Ekranlı Paw3395 sensörlü Mouse Tavsiye ederim
tabıkı mad r mcu su swıtchlerı daha ıyıhttps://wraithesports.com/products/vxe-mad-r-wireless-mouse Bunu düşünüyodum ama bunun fiyatı çok iyiymiş sensörlerinde aynı galiba hangisi alınır ya da verdiğime değer mi para?
Hocam bunun yanında 8k hz destekleyen dongle geliyor dimi?tabıkı mad r mcu su swıtchlerı daha ıyı
gelıyor sanırsamHocam bunun yanında 8k hz destekleyen dongle geliyor dimi?
Teşekkürler hocam kararsız kaldım çok profesyonel oyun oynayan birisi değilim eğlencesine oynuyorum ama mad r alcam galiba dpi tuşlarının yerini çok sevemedim yanlışıkla basarım gibi.gelıyor sanırsamarkadas kutu acılımı yapıyor ve cıkıyor
mad r için şunu söylemeden geçmiycem batarya durumu hiç iç açıcı değil 8khz poling rate veren mouseun bataryasının 200 mah olması çok saçma 1 günü bile zor çıkarırı 8k kullanımda herhangi birisi alıcaksa bunu bilerek alsın diye bu yorumu kattımtabıkı mad r mcu su swıtchlerı daha ıyı