Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Alınmaz malzeme kalitesi vasat her şey sensor falan degil malesef

Alınmaz malzeme kalitesi vasat her şey sensor falan degil malesef
Malzeme kalitesi gayet üst kalite, bundan daha kötü logitech, razer mouselar gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz mı diyorsunuz hocam sizce ,bende sipariş vermiştim hiç uğraşmayayım iade edeyim direkt
bataryanın sallanması mümkün fakat çok hızlı sallamanız lazım. Aslında bataryayı güzel oturtmuşlar, siyah köpükle sıkıştırılmış. Yarın fotoğraflarını atacağım.
Ben şahsen iade etmeme kararı aldım

ürün bu oem 15 dolarlık bir ürün 1290 hadi tamam denebilir ama bir gecede zam yapmışlar.

ürün bu oem 15 dolarlık bir ürün 1290 hadi tamam denebilir ama bir gecede zam yapmışlar.
Zam yok aslında hocam 1299 a düşmüştü geri düzeltmişler fiyatı

Malzeme kalitesi gayet üst kalite, bundan daha kötü logitech, razer mouselar gördüm.

bataryanın sallanması mümkün fakat çok hızlı sallamanız lazım. Aslında bataryayı güzel oturtmuşlar, siyah köpükle sıkıştırılmış. Yarın fotoğraflarını atacağım.
Ben şahsen iade etmeme kararı aldım
Mouse kullanmasak yicez dedigini beş para etmez bir yapısı var James Donkey mouse var bitane elimde 3 5 dolara almıştım bundan daha sağlam

Yeni f/p moıse çıkmış daha adam akıllı kıllanan çıkmadan kötüleme yapanlar var, anlamış değilim. Heryerde furylevel güzellemesi yapılıyor, özellikler aynı bu ürüne niye yargısız infaz yapılıyor anlamak güç.

Anlık olarak geri indirim gelmiş.

Son düzenleme:
İnceleme yapıyorum arkadaşlar şuan fikrim çok olumlu

Hocam bende şimdi açtım yazılım felan kurmadım ancak hissiyatı çok iyi biraz kurcalayacağım bakalım
image.jpg

İnceleme yapıyorum arkadaşlar şuan fikrim çok olumlu

Hocam bende şimdi açtım yazılım felan kurmadım ancak hissiyatı çok iyi biraz kurcalayacağım bakalım
image.jpg
Ek olarak batarya sallanmıyor bende

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak batarya sallanmıyor bende
Bataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.
Şu şekil:
IMG_20241001_022716.jpg

Ben mouse'u modladım bu arada, bataryayı ağırlık merkezi için mouse'un ortasına koydum.

IMG_20241001_045254.jpg

Kendi skatezleri gayet iyi kayıyor fakat tercihen ben Obsidian dot skatez koydum. Mouse çok güzel, özellikle dokusu, ipeksi bir plastik kalitesi var.

Bataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.
Şu şekil:
Alıntıyı görüntüle

Ben mouse'u modladım bu arada, bataryayı ağırlık merkezi için mouse'un ortasına koydum.

Alıntıyı görüntüle

Kendi skatezleri gayet iyi kayıyor fakat tercihen ben Obsidian dot skatez koydum. Mouse çok güzel, özellikle dokusu, ipeksi bir plastik kalitesi var.
hocam bu ne hız

Gördüğüm kadarıyla fury level z1 üreten firma üretmiş bu fareyi de Shenzhen Torich Electronic Technology Co., Ltd. olarak geçiyor

hocam bu ne hız

Geri