eko ekocan
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Genel kanı nedir iyi mi? kötümü pil kapasitesi doğrumu
Evet aynı firma, piyasadaki çoğu f/p 3395 mouse'u aynı firma üretiyor.hocam bu ne hız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gördüğüm kadarıyla fury level z1 üreten firma üretmiş bu fareyi de Shenzhen Torich Electronic Technology Co., Ltd. olarak geçiyor
![]()
Manufacturing Wireless Gamer Mouse Oem Customized Wired Wireless Gaming Bt Mouse 2.4g Ergonomics Up To 26000 Dpi - Buy Mouse Inalambrico gaming Mouse 2.4g Wireless Mouse rechargeable Mouse Wireless Product on Alibaba.com
Manufacturing Wireless Gamer Mouse Oem Customized Wired Wireless Gaming Bt Mouse 2.4g Ergonomics Up To 26000 Dpi - Buy Mouse Inalambrico gaming Mouse 2.4g Wireless Mouse rechargeable Mouse Wireless Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
![]()
Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming Light Weight Wireless Mouse Rgb Rechargeable Gaming Mouse - Buy Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming light Weight Wireless Mouse rgb Rechargeable Gaming Mous
Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming Light Weight Wireless Mouse Rgb Rechargeable Gaming Mouse - Buy Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming light Weight Wireless Mouse rgb Rechargeable Gaming Mouse Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
Genel kanı nedir iyi mi? kötümü pil kapasitesi doğrumu
Ağa claws ile irtibatta olan varsa buna yakın fiyata nordic mcu lu klasik bir mouse getirsinler, mouse sorunu komple çözülsünİlk mesajı güncelledim. Claw's ile irtibatta olan birileri vardı, 8kHz dongle istiyoruz, bir an önce getirsinler!
Evet aynı firma, piyasadaki çoğu f/p 3395 mouse'u aynı firma üretiyor.
Bilgi için teşekkürlerİlk mesajı güncelledim. Claw's ile irtibatta olan birileri vardı, 8kHz dongle istiyoruz, bir an önce getirsinler!
Beken MCU kullaniyor bu ürün de 8khz dongle ile kol gibi ms latency sorunları olur.İlk mesajı güncelledim. Claw's ile irtibatta olan birileri vardı, 8kHz dongle istiyoruz, bir an önce getirsinler!
Testlerde 2-3 ms gecikme farkı var Nordic MCU'ya kıyasla. Aradaki farkı bence kimse hissedemez..Beken MCU kullaniyor bu ürün de 8khz dongle ile kol gibi ms latency sorunları olur.
M800 Ultranın 8khzde gecikmelerine bakın.Testlerde 2-3 ms gecikme farkı var Nordic MCU'ya kıyasla. Aradaki farkı bence kimse hissedemez..
Tıklamaları sert, ben hafif bir switchle değişmeyi planlıyorum. Yanlışlıkla tıklamak mümkün değil. Bu arada fark ettiğim en önemli unsur mouse'un plastik butonlarının sallanması. mouse'u özgürce masaya vuruyorum, ne ses ne sallanma. Switch değişsem bunu kaybedeceğim sanırım.Switchler nasil? Tiklamalari sert olan bir mouse istiyorum. Kullandigim butun mouselarin tiklamasi hep hafif. Yanlislikla tiklamak cok kolay oluyor. Bunda da oyle mi? Mesela bi Superlight, Deathadder V3 Pro, Zowie EC2-CW vb populer bir mouse ile kiyaslayabilecek biri var mi?
Nordic ile aralarında 0.5ms ile 1ms gecikme fark var?M800 Ultranın 8khzde gecikmelerine bakın.
imkanı yok yer yer 27 msnin üstlerine çıkıyor onu da geçtim bekenler 1ms için iyi mcular üstünde yeterli değiller. Redditte bile 1 saniyeye yakın değerler alanlar bile mevcut.Tıklamaları sert, ben hafif bir switchle değişmeyi planlıyorum. Yanlışlıkla tıklamak mümkün değil. Bu arada fark ettiğim en önemli unsur mouse'un plastik butonlarının sallanması. mouse'u özgürce masaya vuruyorum, ne ses ne sallanma. Switch değişsem bunu kaybedeceğim sanırım.
Huanou Blue Shell White dot bu. Encoder ise F-Switch
Nordic ile aralarında 0.5ms ile 1ms gecikme fark var?
![]()
DELUX M800 Ultra Review
Compared to previous versions of the M800, the M800 Ultra is significantly lighter at 52 g. The M800 Ultra comes with PixArt's PAW3395 sensor, Huano main button switches, and up to 60 hours of battery life. In addition, it is capable of true 4000 Hz polling when used with its separately...www.techpowerup.com
Hadi sırada ki modlama oled ekrana coolsnow yazmak olsunBataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.
Şu şekil:
Alıntıyı görüntüle
Ben mouse'u modladım bu arada, bataryayı ağırlık merkezi için mouse'un ortasına koydum.
Alıntıyı görüntüle
Kendi skatezleri gayet iyi kayıyor fakat tercihen ben Obsidian dot skatez koydum. Mouse çok güzel, özellikle dokusu, ipeksi bir plastik kalitesi var.
Click latency'den bahsediyorsun. 1 saniyeye yakın değer imkansız, öyle bir mouse varsa bozuk seri denk gelmiştir. Genelde 5-10 ms click gecikmesi bulunur, microswitch'lerin stabil hale gelmesi de genelde bu kadar sürüyor. Elimde 0.1ms gecikmeli Razer mouselar da var, (Deathadder v2mini, Viper Mini), gecikme anlamında herhangi bir fark göremiyorum.imkanı yok yer yer 27 msnin üstlerine çıkıyor onu da geçtim bekenler 1ms için iyi mcular üstünde yeterli değiller. Redditte bile 1 saniyeye yakın değerler alanlar bile mevcut.