- Bütçe
- 1250
Selamlar arkadaşlar,
Trendyol’da 250 TL’lik kusurlu ürün memnuniyet kuponum var, bu yüzden mouse’u Trendyol üzerinden almam gerekiyor. İki model arasında kaldım ve bilgisi olanların yorumlarına ihtiyaç duyuyorum.
1) THRONE Raito RefleX (1189 TL konuyu açtığım saat itibariyle)
Ürün linki:
www.trendyol.com
2) Attack Shark X3 SUPERLIGHT (1349 TL konuyu açtığım saat itibariyle)
Ürün linki:
www.trendyol.com
Her iki model de PAW3395 sensörlü ve fiyatları yakın. Yazılım, switch, mcu vs. açısından hangisini tercih etmeliyim?
Deneyimi olanlar veya karşılaştırma yapabilecek arkadaşlar fikirlerini paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.
Trendyol’da 250 TL’lik kusurlu ürün memnuniyet kuponum var, bu yüzden mouse’u Trendyol üzerinden almam gerekiyor. İki model arasında kaldım ve bilgisi olanların yorumlarına ihtiyaç duyuyorum.
1) THRONE Raito RefleX (1189 TL konuyu açtığım saat itibariyle)
Ürün linki:
THRONE Raito RefleX 26000 Dpi PAW 3395 OLED Ekran & Makro RGB 59gr Kablosuz Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları
THRONE Raito RefleX 26000 Dpi PAW 3395 OLED Ekran & Makro RGB 59gr Kablosuz Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
2) Attack Shark X3 SUPERLIGHT (1349 TL konuyu açtığım saat itibariyle)
Ürün linki:
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Her iki model de PAW3395 sensörlü ve fiyatları yakın. Yazılım, switch, mcu vs. açısından hangisini tercih etmeliyim?
Deneyimi olanlar veya karşılaştırma yapabilecek arkadaşlar fikirlerini paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.