Throne Repel Pixart Paw 3950 8k Hz premium özel 1574 TL

çok dandik duruyor.

Aldım elime ufak geldi sonradan farkettim dpi tuşu içine göçmüş servise gönderdim para iadesi yaptılar . Kağıt üzerinde bu fiyata özellikleri çok iyi ama kaliteli bir şey beklemeyin .

Furylevel Z1 modelini andırdı. Marka nasıldır bilemedim.

asırı derece dandık durmasına ragmen ozellıklerı gayet ıyıymıs

Ucuz etin yahnisi yenmez mi denir yoksa harbi fp mi kullanan var mi
edit mcu kotuymus

Son düzenleme:
Throne markanın neredeyse tüm ürünleri kağıt üzerinde iyi gibi duruyor ürüne gelince kalite temudan alabileceğiniz vergi hariç 600-700 TL'lik mouselar gibi kalitesi trde ederi 1000 TL lakin bozuk gelme ihtimali yüksek o yüzden almak isteyenler ürünu kutusundan çıkarırken video ya çeksin her ihtimale karşı

Throne markanın neredeyse tüm ürünleri kağıt üzerinde iyi gibi duruyor ürüne gelince kalite temudan alabileceğiniz vergi hariç 600-700 TL'lik mouselar gibi kalitesi trde ederi 1000 TL lakin bozuk gelme ihtimali yüksek o yüzden almak isteyenler ürünu kutusundan çıkarırken video ya çeksin her ihtimale karşı
Hepsiburada sağolsun yardımcı oluyor o konuda değişim mi iade mi dediler iade istedim . şu an razer viper v3 hyperspeed kullanıyorum da v3 yedekte duruyor elime güzel oturduğu için razer tercih ettim ondan önce rampage zenith almayı düşünüyordum . uzun kullanımda rampage nasıl bilmiyorum ama bu ürün yerine tercih edilebilr .

paylasildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut