🔥İndirim Thrustmaster T128-X Xbox/pc Yarış Direksiyonu Seti 10.799TL

Bende Forza Motorsport ve F1 25 de kullanıcam ama tek yarış oynamıyorum diğer zamanlarda kaldırıcam ve lobi'ler malum çarpışan oto, online hiç oynanmıyor. O sebep Moza R5 felan çıkmadan çözmek gerek.
İmkânınız varsa evet R5 alın ama mutlaka fren pedalına performans kiti ekleyin.
Fren basma hissiyatı çok yumuşak bir pedal. Basınç yok neredeyse.
Rekabetçi olabilmek için modlamak şart hocam bilginiz olsun.

Güncel oyunların çoğunda FFB eskisine oranla çok daha iyi. Özellikl ACC, iRacing, Le Mans Ultimate, F1 24/25 FFB gayet tatmin edici seviyede.
Aslında o sertlik kimisi için avantaj bile. AC drift / *BeamNG Drive" yapanlar için özellikle ben yapmıyorum ama geri dönüşleri T300 yada DD'ye göre daha çok istedikleri gibiymiş.

Pedalları göründüğü kadar kötü değil aslında. Manyetik oluşları avantaj ama özellikle gaz pedalı çok kısa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyumlu evet.

İkinci el G29
Pedal seti çok daha iyi G29'un.
G29 Xbox ile uyumlu değil. Xbox ile kullanılacaksa G920 alınması lazım.

Ne hibriti kayışlı uydurmayin iskembeden
Ürünün resmi sayfasında yazan bilgilere göre T128 hibrit bir FFB sistemine sahip.

1755772126326.webp

Son düzenleme:
Kullanıyorum bunu kayışlı olduğunu biliyorum. Kullanırken hissediyorum. Google'dan araştırıp yazmadım. Hibrit olması kayissiz demek değil.
Velet bir de süresiz ceza vermiş 😂
Kayışlı ve hibrit aynı şey değildir. Örnek vermek gerekirse G29 dişli, T150 hibrit, T300 kayışlı bir sisteme sahip. T128 de burada hibrit kategorisine giriyor. Kısacası uyarın oldukça yerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,353
Üyeler
183,559
Son üye
realjustakif
Geri