Neler Yeni

Thrustmaster T150’Mi Logitech G29’Mu ?

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Merhaba.Ben 2 Direksiyon Arasında Kaldım.Pahalı Felan Umrumda Değil.İlk Logitech İle Başlayalım.Logitech’De Dişli Olduğu İçin Direksiyon Ortadayken Titreşim Vermiyor Be Bir Yere Çarptığında Takur Tukur Ses Çıkartıyor.Ama G29 Daha Güzel Duruyor Ama Drivere Gelirsek,Sadece Derece Ve Sertliği Ayarlıyabiliyoruz.T150’Ye Gelirsek Galiba Kayışlı Ve Ortadayken Tireşim Veriyor.Bir Yere Çarptığında Ses Çıkartmıyor.Ama T150 Gözüme Hiç Güzel Gelmedi.Drivere Gelirsek,Derecesini, Sertliğini, Geri Toplamasını,Ve Tirreşimini Ayarlıyabiliyoruz.Hangisini Almalıyım Pahalı Ucuz Fark Etmez

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
G29 alirdim

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
ben logitech tercih ederdim teknik özellikleri hakkında çok bir bilgim yok ama bu kadar satılan bi ürünün kötü çıkacağını hiç düşünmüyorum

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben logitech tercih ederdim teknik özellikleri hakkında çok bir bilgim yok ama bu kadar satılan bi ürünün kötü çıkacağını hiç düşünmüyorum
Ama Dediğim Gibi Titreşimi Ayarlıyamıyoruz Sert Oluyor Ve Ortadayken Titreşim Vermiyor

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
Ama Dediğim Gibi Titreşimi Ayarlıyamıyoruz Sert Oluyor Ve Ortadayken Titreşim Vermiyor
bu özellikler senin için çok önemliyse t150 alabilirsin ama ben görünüş ve malzeme kalitesi olarak logitech in daha önde olduğunu düşünüyorum

Top Bottom