Tiktok bağımlısı oldum

Arkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamke :( Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Yarsim edin arkadasa
@G.O.A.T.
@Windows 10 Aşığıyım
@Java

Arkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamke :( Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Silmeyi deneyebilirsin 😬

Bilgisayar varsa skyrim oyna bir bakmışsın tiktok mu o da ne hatırlamıyom diyeceksin.

Ön yargıyı kırmak için indirdim bende bağımlısı oldum . O hani tiktok diyince akıllara gelen saçma sapan videoları neredeyse hiç görmedim , canlı yayın dilencilerini görünce geçiyorum sadece . Hiç indirmeyenler denemeli bence 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,874
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri