Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
İşte bu yüzden kaleyi terketmeyip TikTok indirmiyorum..
Yarsim edin arkadasaArkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamkeTavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Masturbasyon yap daha makbul.Can sıkıntıs
Silmeyi deneyebilirsinArkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamkeTavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Skyrim de eşleşme meşleşme yok ac oyna maceralara atılSkyrim değil de Back 4 blood sardım bu aralar. Onda da eşleşme bulmuyor bir türlü.
Hayatta kalma bakabilirsinRPG'ler beni çok sarmıyor hacı ya.
Ön yargıyı kırmak için indirdim bende bağımlısı oldum . O hani tiktok diyince akıllara gelen saçma sapan videoları neredeyse hiç görmedim , canlı yayın dilencilerini görünce geçiyorum sadece . Hiç indirmeyenler denemeli benceArkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamkeTavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.