Arkadaşlar aranızda tiktokta yayın açan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa Tiktok Canlı yayın ajansları tam olarak ne işe yarıyor? Tiktokta yayın açıyorum ajanslardan mesaj geliyor, ajansa katılmanın dezavantajları var mı?
Hiçbir fikrim yok ama tahminen size hit kazandırıyordur kazancınız bir kısmına ortak oluyordur.Arkadaşlar aranızda tiktokta yayın açan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa Tiktok Canlı yayın ajansları tam olarak ne işe yarıyor? Tiktokta yayın açıyorum ajanslardan mesaj geliyor, ajansa katılmanın dezavantajları var mı?
Teşekkürler hocam yanıt için. Kazanca ortak oluyorlarsa ne kadarlık kısmına ortak oluyorlar veya hiç ortak olmuyolar mı acaba hiç biyerde bilgide bulamadım.Hiçbir fikrim yok ama tahminen size hit kazandırıyordur kazancınız bir kısmına ortak oluyordur.
Dediğim gibi bilmiyorum. Diğer sektörlerde ajans dediğin üç aşağı beş yukarı bu işi yapar o yüzden böyle tahmin ettim.Teşekkürler hocam yanıt için. Kazanca ortak oluyorlarsa ne kadarlık kısmına ortak oluyorlar veya hiç ortak olmuyolar mı acaba hiç biyerde bilgide bulamadım.
Kendilerine getiri olmayacak bir şeye girmezler diye düşünüyorum ya ortak oluyorlardır ya da belli bir ödeme alıyorlardırTeşekkürler hocam yanıt için. Kazanca ortak oluyorlarsa ne kadarlık kısmına ortak oluyorlar veya hiç ortak olmuyolar mı acaba hiç biyerde bilgide bulamadım.