Neler Yeni

Tiktok Canlı Yayın Ajansları

iamyuso31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Yöndemli
Arkadaşlar aranızda tiktokta yayın açan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa Tiktok Canlı yayın ajansları tam olarak ne işe yarıyor? Tiktokta yayın açıyorum ajanslardan mesaj geliyor, ajansa katılmanın dezavantajları var mı?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar aranızda tiktokta yayın açan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa Tiktok Canlı yayın ajansları tam olarak ne işe yarıyor? Tiktokta yayın açıyorum ajanslardan mesaj geliyor, ajansa katılmanın dezavantajları var mı?
Hiçbir fikrim yok ama tahminen size hit kazandırıyordur kazancınız bir kısmına ortak oluyordur.

iamyuso31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Yöndemli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir fikrim yok ama tahminen size hit kazandırıyordur kazancınız bir kısmına ortak oluyordur.
Teşekkürler hocam yanıt için. Kazanca ortak oluyorlarsa ne kadarlık kısmına ortak oluyorlar veya hiç ortak olmuyolar mı acaba hiç biyerde bilgide bulamadım.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
Teşekkürler hocam yanıt için. Kazanca ortak oluyorlarsa ne kadarlık kısmına ortak oluyorlar veya hiç ortak olmuyolar mı acaba hiç biyerde bilgide bulamadım.
Dediğim gibi bilmiyorum. Diğer sektörlerde ajans dediğin üç aşağı beş yukarı bu işi yapar o yüzden böyle tahmin ettim.
Sorun kendilerine nedir bu diye

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İ
Kendilerine getiri olmayacak bir şeye girmezler diye düşünüyorum ya ortak oluyorlardır ya da belli bir ödeme alıyorlardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,062
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom