TikTok kullanıyor musunuz? (Anketli)

TikTok kullanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
bireysel özgürlük diyip savunduğunuz milleti mal soytarı etti bıraktı
Şu kendi beğenmediğini evrensel bir şekilde kötü ilan edenler varya hiç bir yerde bitmiyor. Sen izleme dünyayı kurtar kanka soytarı olma.

Kullanmayan yoktur bu arada. Kullanmıyorum diyende de sadece uygulama yüklü değildir bolca maruz kalıyordur kurtulma yolu yok şu platformdan 😂
ne zaman kendimi ********** gibi hissetsem PC tarayıcıdan girip kendimi avutuyorum :kekw:

instagramın toxic iğrenç kitlesinden 1000 kat iyidir en azından kafamız dağılıyor eğleniyoruz instagramda yorumlara bi giriyosun psikolojin bozuluyo

instagramın toxic iğrenç kitlesinden 1000 kat iyidir en azından kafamız dağılıyor eğleniyoruz instagramda yorumlara bi giriyosun psikolojin bozuluyo
mutlu mesut yorumlara girip mutlu mesut çıkmak istiyorsan Youtube Shorts tavsiyemdir. Türkiyeden bağımsız bir yerde yaşıyan azınlık Türkler gibiler bebelerde gram nefret yok full pozitif yorum :kekw:

Bugüne kadar hiç merak edip de hiçbir cihazıma indirip kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.

Kullanmayan yoktur bu arada. Kullanmıyorum diyende de sadece uygulama yüklü değildir bolca maruz kalıyordur kurtulma yolu yok şu platformdan 😂
Hayatımda ne indirdim ne hesap açtım 😎

Forumda kimlerin TikTok kullandığını, kimlerin kullanmadığını merak ettim. Ben 2021 yılında bırakmıştım geçenlerde meraktan bi girip bakayım dedim hesaba, iyice emb,sil dolmuş.
Yabancı tiktokundayım genel olarak kafam rahat ordada algoritma istediğim tarzda videoları çıkarıyor sarıyor o yüzden

Tiktok bir kalitesiz içerik bataklığı.Kesinlikle kullanmam

Yabancı tiktokundayım genel olarak kafam rahat ordada algoritma istediğim tarzda videoları çıkarıyor sarıyor o yüzden
20K takipçili hesabımın ülke dağılımı. Bi tanesini alıp (kadınlarından) 11 tane velet yapıp avrupa futboluna satma hayallerim var. :kedi:
1713727155528.png

Kullanıyorum, hatta twerk vidoları paylaşıyorum (!) 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,077
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri