hiğğğğsosyal medyayı azaltmam lazım her şeyi yanlış anlamaya başladım
çoğunluk beğenmiyor ve abd bile kaldırmayı düşünüyor. sana bol twerk izlemelerŞu kendi beğenmediğini evrensel bir şekilde kötü ilan edenler varya hiç bir yerde bitmiyor. Sen izleme dünyayı kurtar kanka soytarı olma.
Birader sen istiyorsun diye kapatılacak diye birşeymi var bu nasıl bir kafa yapısı? ayrıca uygulama sorunlu değil uygulamanın içindeki insanlar problemli sen tiktok kapatılsa ne sanıyorsun orda ki kitle yok olacak her şey güllük gülistanmı olacak youtuba geçecekler instagrama geçecekler twitera geçecekler binbirtürlü uygulama var uygulamalar sorunlu değil insanlar sorunlu bunu bir türlü anlatamadık bu faşist düşüncelerini kendine saklakapatılmasını istiyorum iyi içerikler umrumda değil
herzaman yasakalanacak kaldıralacak denir bu bügün duyduğumuz bir şey değil her sene gündemde olan ama hiçbir zaman uygulamaya geçmeyen bir şey geçemezde zaten özgürlük diye bir şey var çoğunluk beğenmiyorsa tiktokta nasıl bu kadar aktiflik var hocam onuda açıklarmısın?çoğunluk beğenmiyor ve abd bile kaldırmayı düşünüyor. sana bol twerk izlemeler
mal insan çoktiktokta nasıl bu kadar aktiflik var hocam onuda açıklarmısın?
adı üstünde dostum sorunun kaynağını sen söylüyorsun insanlar e uygulama kapatılınca ne olacak onuda açıkla senin kafanda kurduğun senaryoya göre ne olacak tiktok gitti bitti toxic kitle gitti herkes mutlu mesutmu olacak bu mu mutlu sonmu?mal insan çok