Neler Yeni

Tiktok para çekme sorunu

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Arkadaşımın 33 bin lirası vardı çekemiyordu, bir şekilde uğraştı ve çekti. Eğer öğrenirsem nasıl çektiğini yazarım, fakat konuyu bulabilmem için herhangi bir reaksiyon bırakır mısın?
Cevap verirsen çok iyi olur param var çekemiyorum 🫣

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Kuzenim bana komedi içerikli video atmıştı. Tiktok hesabım yok, olmayacakta. Attığı videodan sonra karşıma çıkanlara bakın 🤦 Bu platformun asıl amacının temsili gibiler.

Ekler

• Screenshot_2022-12-10-00-24-11-584_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2022-12-10-00-24-11-584_org.mozilla.firefox.jpg
    1.4 MB · Hit: 87
  • Screenshot_2022-12-10-00-24-03-133_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2022-12-10-00-24-03-133_org.mozilla.firefox.jpg
    1.1 MB · Hit: 85
  • Screenshot_2022-12-10-00-23-58-633_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2022-12-10-00-23-58-633_org.mozilla.firefox.jpg
    1.1 MB · Hit: 84

anıl41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
anıl hacı
Kuzenim bana komedi içerikli video atmıştı. Tiktok hesabım yok, olmayacakta. Attığı videodan sonra karşıma çıkanlara bakın 🤦 Bu platformun asıl amacının temsili gibiler.
Maalesef haklısın hocam her türlü pisliğin gözler önüne serildiği bir platform oldu. Gerçi twitchde asmr ve hot tube yayıncılarla doldu :D Bu şekilde kolay yoldan para kazanabiliyorlar. Ama oyun yayıncıları için ve kitle oluşturabilmek için tiktok daha revaçta tabi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
tiktok çıktığı günden beri kullanıyorum kaç sene oldu 1 kere bile böyle şeyler çıkmadı bana

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
tiktok çıktığı günden beri kullanıyorum kaç sene oldu 1 kere bile böyle şeyler çıkmadı bana
Doğrudur ama ben açıkçası pek inanmıyorum çıkmamasına. Kıyıdan köşeden bu tür içerikler insanların platformda kalması için özellikle gösteriliyor diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef haklısın hocam her türlü pisliğin gözler önüne serildiği bir platform oldu. Gerçi twitchde asmr ve hot tube yayıncılarla doldu :D Bu şekilde kolay yoldan para kazanabiliyorlar. Ama oyun yayıncıları için ve kitle oluşturabilmek için tiktok daha revaçta tabi
Twitch kullanmıyordum bugün açtım bir baktım asmr adında dekolteli veya mayolu ablalar. Galiba herşeyin çok daha açık gösterilmesine çok az kaldı bu platformlarda🤦

Son düzenleme:

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Soruyorum tam olarak nasıl yapılacağını, cevap verdiğinde sana anlatırım paran kalmasın orada.
Reklam gelirimden income kısmına tl olarak para geldi trendyol tarafından ama para çek dediğimde para çekme işlemi yapılamıyor banka hesabı devre dışı falan yazıyor Türkiye’ye özel bir sorun mu beyler bi yardımcı olun Allah rızası için

78809164-7CE2-4202-9981-479D5A59BF3F.jpeg

sorun düzelmiş türkiyede para çekme tekrar aktif hale gelmiş
Son attığım sse bak nasıl düzelmiş

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
çözüm bulamadım hocam

kanka 1000 aboneyi geçtikten sonra tiktok live studio diye bir obs tarzı platformu var. Ona erişim hakkı veriyor. Ordan yapıyorsun yayınını. öne çıkma konusunda net bişey diyemem oynadığın oyuna bağlı biraz. Ama güzel etkileşim kasıyorsun.
tamam reis eyw araştırayim

Reklam gelirimden income kısmına TL olarak para geldi trendyol tarafından ama para çek dediğimde para çekme işlemi yapılamıyor banka hesabı devre dışı falan yazıyor Türkiye’ye özel bir sorun mu beyler bi yardımcı olun Allah rızası için

Alıntıyı görüntüle

Son attığım sse bak nasıl düzelmiş
Payoner indir, hesap kur. Tiktok'dan bakiye çekmeyi Payoner olarak işaretle. Bu arada Payoner'den ülkeyi Algeria olarak seç. İş tamamdır belli bir süre bekliyorsun o da denetim için sonra da parayı gönderiyor hesabına.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Payoner indir, hesap kur. Tiktok'dan bakiye çekmeyi Payoner olarak işaretle. Bu arada Payoner'den ülkeyi Algeria olarak seç. İş tamamdır belli bir süre bekliyorsun o da denetim için sonra da parayı gönderiyor hesabına.
Vpn falan aç diyorlar birde payonerrde kalma riski varmış

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Bilmiyorum arkadaşım 33 bin lira ile denedi oldu. Onun dediğine göre kalırsa da 15 günde geri iade ediliyormuş galiba, tabi olmayabilir de. Siz bilirsiniz yine de.
Arkadaşın dolar olarak mı payoneerden aldı dolar hesabına yoksa tl yatırdı otomatik dolara mı çevrildi nasıl oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,922
Üyeler
167,388
Son üye
muhiwolf
Top Bottom