ben bu adama şimdi ne diyim yani bu afedersiniz geri kafalının her sistemi mi rezil olur şuan tiktok hesabı açıp ona öyle bir sövmek istiyorum ki sinirime hakim olmakta zorlanıyorum
Dediğin kişi melekucci mi ? yoksa diğer attıkları mı@Naneliprotein2,
Bu dediğin kişinin ODTÜ'de fizik okuması da beni ayrı bir şaşırtıyor.
peki bunu nasıl anladınızHayır, değil.
Evet, ondan bahsediyorum.Dediğin kişi melekucci mi ? yoksa diğer attıkları mı
Kendi söylüyor zaten, torpille girdiğini pek düşünmüyorum.peki bunu nasıl anladınız
bu çocuk oraya torpille gitmediyse ben adım ibrahim değil
melek uccimiTiktok ta karşıma çıktı bir tane kadın kendine güveniyor yok youtube kanalları 2.el işlemci ekran kartı alıyor ben gidip 0 alıyorum diye bunun dediklerini destekleyen 65 bin kişide var sadece o kadın değil bunun gibi bir sürü kişi var adam 10k sistem istiyor rx580 ve b450m s2h ve ryzen 5 3600x kullanıyor üstelik kasa frisby bitmedi ssd kronik sornlu su630 bunları yazdım engelledi ( arkadaşım halen yazabiliyor )bide lol
5000 Türk Lirasına topladığı sistem
Rampage psu ve kasa
b450m s2h
gtx 1050
su630
8 gb ram
ryzen 5 2600x
tam cevap yazacaktım ki neden torpil olamayacağı aklıma geldi haklısınız bencede torpille girmemiştirKendi söylüyor zaten, torpille girdiğini pek düşünmüyorum.
Evet arkadaşlar bugün arkadaşlar 5K TL fiyata en fiyat performans bilgisayar topladık arkadaşlar. İçinde sorunsuz bir SU630 var arkadaşlar. ve bir çılgınlık yapıp arkadaşlar sistemde 1050 kullandık arkadaşlar bu fiyata imkansız arkadaşlar.Tiktok ta karşıma çıktı bir tane kadın kendine güveniyor yok youtube kanalları 2.el işlemci ekran kartı alıyor ben gidip 0 alıyorum diye bunun dediklerini destekleyen 65 bin kişide var sadece o kadın değil bunun gibi bir sürü kişi var adam 10k sistem istiyor rx580 ve b450m s2h ve ryzen 5 3600x kullanıyor üstelik kasa frisby bitmedi ssd kronik sornlu su630 bunları yazdım engelledi ( arkadaşım halen yazabiliyor )bide lol
5000 Türk Lirasına topladığı sistem
Rampage psu ve kasa
b450m s2h
gtx 1050
su630
8 gb ram
ryzen 5 2600x