Neler Yeni

Tiktokda Dilencilik !

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar bu engelsiz engellilerin kullandığı tiktokda canlı yayın yaparken emoji yada rozet atıyorlar galiba onlar para ediyormuş hani şu : REYNMEN NAPIYOSUN REYMEN AAAA NAPIYOSUN
işte bu emojimi ya da rozetler nedir ? bundan paramı kazanıyorlar ? bi açıklarmısınız

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Cellattt mı geldiiiii fasjfasfa
Tiktok'ta yatı gönderen kişiye yat hediyesinin fiyatı 850 TL'dir. Tiktok'ta yat hediyesini alan şanslı kişi ise tiktoktan 350 TL ödeme almaktadır. Tiktok kullanmıyom ama böyleymiş yani para kazanılıyormuş.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Cellattt mı geldiiiii fasjfasfa
Tiktok'ta yatı gönderen kişiye yat hediyesinin fiyatı 850 TL'dir. Tiktok'ta yat hediyesini alan şanslı kişi ise tiktoktan 350 TL ödeme almaktadır. Tiktok kullanmıyom ama böyleymiş yani para kazanılıyormuş.
görkemli şato ne kadar :d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu engelsiz engellilerin kullandığı tiktokda canlı yayın yaparken emoji yada rozet atıyorlar galiba onlar para ediyormuş hani şu : REYNMEN NAPIYOSUN REYMEN AAAA NAPIYOSUN
işte bu emojimi ya da rozetler nedir ? bundan paramı kazanıyorlar ? bi açıklarmısınız
yok la o
İZZZEEEEEEEEEEEEEET ARABA AT BANA İZZEEEEEEEEEEEEEET

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
e-dilencilik

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet cellat gibi beyinsiz Türkiye kitlesinin buluştuğu uygulama, ve bunun üzerinden tonlarca para kazanıyorlar, kız isen mini şort giyip malum yerini göstermen bile binlerce izlenme almana yeterli olacaktır :d.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Bu video her şeyi özetliyor zaten. Para için bayılma rpleri yapan, aa su içerken yanlışıkla yayın mı başlatım rpsi yapan ...

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yeni tiktok hesabım cellat 31 yayın açıcam hep artık
yayınında izzet araba at kelimeleri yok ise o yayın berbattır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu video her şeyi özetliyor zaten. Para için bayılma rpleri yapan, aa su içerken yanlışıkla yayın mı başlatım rpsi yapan ...
general amiral türkiye cumhurbaşkanı başbakan gazi hugola tiktokizlerkenölen'i anıyoruz ve beyin hücrelerini de anıyoruz

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Bu video her şeyi özetliyor zaten. Para için bayılma rpleri yapan, aa su içerken yanlışıkla yayın mı başlatım rpsi yapan .
Onların aldığı oksijen bile israf arkadaş oraya bomba atsam tek bombaya üzülürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoyu 1:23'e alsana

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet cellat gibi beyinsiz Türkiye kitlesinin buluştuğu uygulama, ve bunun üzerinden tonlarca para kazanıyorlar, kız isen mini şort giyip malum yerini göstermen bile binlerce izlenme almana yeterli olacaktır :d.
ne mini şortu la
tikhub değil miydi o uygulama
beyinsiztok ise devamı

Top Bottom