Tıp Bölümü için neler gerekli

bayara

80+
Reaksiyon skoru
5
Tıp bölümünde okuyacağım inşallah. 30bin bütçem var nasıl değerlendirmeliyim?
telefon iphone7'm var
laptop yok

telefon iphone7'm var
laptop yok
Oyun oynamıyorsan bir tane günlük kullanım laptopu al 4000-5000 TL civarı. Üstüne iPad Air 4. nesil + Apple Pencil 2. nesil al, uzun yıllar her işini gör.

oyun yoksa macbook air m1 bence. tek başına her şeye yeter.

telefon iphone7'm var
laptop yok
Bana kalırsa tablet ve laptop, üniversite de tablet mükemmel iş görüyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ben de

Tabletten not okuma alışkanlığın yoksa gereksiz(ben ekrandan not okuyamıyorum mesela illa fotokopi bastırıyorum her seyi),laptopu da oyun oynama alıskanlıgına göre sec derim.(not:4.sınıfım)bütceyi de yurt ev icin de düsün illa hepsine laptop telefon alma 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabletten not okuma alışkanlığın yoksa gereksiz(ben ekrandan not okuyamıyorum mesela illa fotokopi bastırıyorum her seyi),laptopu da oyun oynama alıskanlıgına göre sec derim.(not:4.sınıfım)bütceyi de yurt ev icin de düsün illa hepsine laptop telefon alma 😅
Tebrikler bu arada

Bana kalırsa tablet ve laptop, üniversite de tablet mükemmel iş görüyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ben de
Kaç sıralama yaptınız ve hangi üniversite de okuyorsun?

Tıp okuyan kuzenim var ve İpad'in gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
Apple'ın kendi sitesinden İpad Air 4 256GB almanı öneririm, yanında airpods hediyesi var. Kapasite yüksek olsun indirdiğin notlar belli bir yerden sonra çok fazla yer kaplayacaktır. İlla ki laptop istiyorsan yine apple'ın sitesinden macbook air alabilirsin onun da yanında airpods hediyesi var.

Geri