Oyun oynamıyorsan bir tane günlük kullanım laptopu al 4000-5000 TL civarı. Üstüne iPad Air 4. nesil + Apple Pencil 2. nesil al, uzun yıllar her işini gör.Tıp bölümünde okuyacağım inşallah. 30bin bütçem var nasıl değerlendirmeliyim?
telefon iphone7'm var
laptop yok
Kaç bine girdiniz hocam ?Tıp bölümünde okuyacağım inşallah. 30bin bütçem var nasıl değerlendirmeliyim?
telefon iphone7'm var
laptop yok
10000Kaç bine girdiniz hocam ?
oynuyorumoyun yoksa macbook air m1 bence. tek başına her şeye yeter.
o halde bunu ve istediğin telefonu alabilirsin. 30 binin tamamını harcamak istiyorsan ona göre de önerilir ama 3070 uzun yıllar yeter. https://www.hepsiburada.com/acer-pr...4PSDVoUtAnz-NB1szgoFzPvvrV1P-Q6RoC2kAQAvD_BwE10000
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oynuyorum
Bana kalırsa tablet ve laptop, üniversite de tablet mükemmel iş görüyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ben deTıp bölümünde okuyacağım inşallah. 30bin bütçem var nasıl değerlendirmeliyim?
telefon iphone7'm var
laptop yok
Tebrikler bu aradaTabletten not okuma alışkanlığın yoksa gereksiz(ben ekrandan not okuyamıyorum mesela illa fotokopi bastırıyorum her seyi),laptopu da oyun oynama alıskanlıgına göre sec derim.(not:4.sınıfım)bütceyi de yurt ev icin de düsün illa hepsine laptop telefon alma![]()
Kaç sıralama yaptınız ve hangi üniversite de okuyorsun?Bana kalırsa tablet ve laptop, üniversite de tablet mükemmel iş görüyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ben de
SDÜ, 100.000 lere girmiştimKaç sıralama yaptınız ve hangi üniversite de okuyorsun?